Lyngby Taarbæk Kommune

Deloitte Øresund Triathlon afvikles søndag d. 25. juni 2017

Et af Danmarks største triatlonstævner på den halve jernmandsdistance med ca. 1.000 deltagende triatleter.

OBS:

På stævnedagen vil det være muligt at ringe til arrangørens trafikhotline tlf. 50131990. Her vil en fra arrangørens team kunne hjælpe, hvis du har spørgsmål til kørsel den 25. juni 2017.

Telefonen er åben i følgende tidsrum: fredag d. 23/6 kl. 9-17, lørdag 24/6 kl. 10-16 og søndag 25/6 kl.07-15.

Ruten

Start: Skovshoved Havn – Strandvejen – Hvidørevej - Christiansholmsvej -Klampenborgvej- Hjortekjærsvej – Rævehøjvej – Lundtoftegårdsvej -Akademivej -Lundtoftevej -Nøjsomhedsvej -Ørholmvej -Skodsborgvej -Kongevejen – Hørsholm Kongevej–Rungstedvej­ – Folehavevej – Strandvejen –Ruten gennemkøres 2 gange

Trafikale ændringer

Der bliver en del trafikale ændringer i forbindelse med afholdelsen af cykeldelen. Derfor skal du regne med lidt længere transporttid i forbindelse med bilkørsel på og omkring ruten. Nogle steder kan du blive nødt til at køre en omvej.

Tidsrum for lukning af cykelruten 06.30-12.00. De første ryttere vil være på ruten klokken 07.30 og de sidste kommer forbi klokken 12.00.

Omkørsler

Trongårdsparken

Det er under hele stævnet muligt at køre ud og ind fra Trongårdsparken. Der er dog kun til/frakørsel via Hjortekærsvej til Klampenborgvej.
Lukning ophører klokken 11.15

Fortunparken, Dyrehavegårdsvej osv.

Skal man Nordpå, er det muligt at køre ud Via Fortunparken. Skal man i Sydlig retning, er der etableret en sluse ved Fortunparken, hvor beboere kan blive sluset til fra Klampenborgvej.
Lukning ophører klokken 11.15

Eremitageparken, Skovsvinget osv.

Rævehøjvej vil være spærret under hele stævnet, du skal benytte udkørslen Ved Vejporten. Herfra vil der være adgang til motorvejen, både sydgående og nordgående.
Lukning ophører klokken 11.15

Danmarksvej, Egegårdsvej, Kulsviervej

Vejene er spærret ved Nøjsomhedsvej, skal du ud bedes du benytte de sydlige udkørselsveje, enten via Kulsviervej, eller Danmarksvej.
Lukning ophører klokken 11.30

Nymøllevej, Grønlandsvej, Valnøddebakken

Udkørslen til Ørholmvej er spærret, det er fra disse kun muligt at køre ud via krydset Nymøllevej/Lundtoftevej og derfra videre til motorvejstilkørslerne.
Lukning ophører klokken 11.30

Geelsvænget, Geelsdalen, Holmeparken

Det er ikke muligt at svinge til venstre ad Skodsborgvej. Adgang til Kongevejen kan ske via Bredevej.
Lukning ophører klokken 12.00

Geelskovvej og Geelskovparken

Under stævnet vil det være muligt at blive sluset ud på Skodsborgvej, men kun i retning mod Nærum. Adgang til Kongevejen skal ske via Bredevej, eller Holmeparken/Lindevangen.
Lukning ophører klokken 12.00

Skodsborgvej

Kørsel er ikke mulig i vestlig retning (Mod Virum)
Skodsborgvej er spærret ved Rundkørslen Skodsborgvej/Ørholmvej. Det er muligt at køre i retning mod Nærum, men kun til denne rundkørsel, herfra kan der kun køres ad Ørholmvej.
Lukning ophører klokken 12.30

For beboere ved Holmekrogen

Udkørsel til Skodsborgvej ved Holmekrogen er muligt under hele stævnet. Dog kun i Østlig retning- og der kan der kun køres til rundkørslen, herfra kan der kun køres ad Ørholmvej.
Udkørsel til Kongevejen sker via vejen ved Shell.
Lukning ophører klokken 12.30

Taarbæk

Skal du mod Nord via Strandvejen, skal du benytte den Nordlige udkørsel. Via den Sydlige udkørsel, kan du blive sluset over til Dyrehavevej og gammel Strandvej, hvorfra der er adgang mod Lyngby/København.
Lukning ophører klokken 13.00
Skulle der opstå akuttilfælde, åbner vi vejene, så der er direkte adgang.  Ambulancer, beredskab, hjemmepleje og andre former for livsvigtig hjælp kan selvfølgelig altid komme frem.

Arrangør

Deloitte Øresund Triathlon arrangeres af Gentofte Triathlon Klub.

Sikkerhed

Sikkerheden på ruten prioriteres højt, der vil være omkring 300 hjælpere og vejvisere på ruten. Vi har også hjælp af hjemmeværn- og politi, som er med til at sikre en sikker afvikling.
 

Affald

Affald må ikke smides i naturen eller på ruten. Hvis arrangørerne ser dette, bliver deltageren tildelt en straf på enten to min, hvis det vurderes at det ikke var forsætligt, og i hvis det vurderes at det var forsætligt vil atleten blive udelukket fra løbet. Arrangører teamet gennemkører også ruten dagen efter stævnet og opsamler evt. tabt affald.

Har du spørgsmål?

Hvis du har specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangøren af Deloitte Øresund Triathlon på info@oeresund-triathlon.dk.

Kontakt

Center for Miljø & Plan - Vej

Team Vej
Lyngby Rådhus
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby