Lyngby Taarbæk Kommune

Ny undersøgelse skal kortlægge idræts- og motionsvaner i Lyngby-Taarbæk

Analysen skal danne baggrund for ny idrætspolitik

3.000 borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune vil i uge 8 modtage et brev fra kommunen med spørgsmål om deres idræts- og motionsvaner.

Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået en aftale med Idrættens Analyseinstitut (Idan) om at udarbejde en analyse af kommunens borgeres idræts- og motionsvaner samt deres brug af  idrætsfaciliteter og udeområder i kommunen.

Borgere der ikke dyrker idræt vil også modtage en invitation til at deltage i undersøgelsen. Det sker for at skabe et samlet billede af idrætsvanerne i Lyngby-Taarbæk Kommune. Det er derfor vigtigt, at så mange som muligt svarer på spørgeskemaerne,  også selvom man ikke dyrker motion. 

Spørgeskemaundersøgelsen skal udover at gøre Lyngby-Taarbæk Kommune klogere på borgernes idrætsvaner også danne grundlag for kommunens idrætspolitik for de kommende år.  

3.000 tilfældigt udvalgte borgere

Invitationen til at deltage i undersøgelsen bliver udsendt til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere, der alle er mellem 16 og 80 år og bosat i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Samtlige skolebørn fra 4.-10. klasse deltager ligeledes i undersøgelsen. Kommunens privatskoler er også opfordret til at deltage i undersøgelsen.

 

 

Kontakt

Center for Politik, Kultur og Strategi - Fritid

Afdelingen for Fritid, Idræt, Frivillighed og Kultur
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
45 97 30 00