Lyngby Taarbæk Kommune

300 besøgene til rådhusets jubilæum

På trods af høj sol og 28 grader valgte 300 borgere at tilbringe søndag eftermiddag indenfor på rådhuset i anledning husets 75 års jubilæum.

Normalt er der meget stille på rådhuset om søndagen. Men i søndags myldrede det med masser af mennesker, liv og aktivitet, da borgerne var inviteret til åbent hus i anledning af rådhusets 75 års jubilæum.

Her fik borgerne mulighed for at komme helt tæt på rådhuset og besøge steder, hvor der normalt ikke er adgang. Det var der bl.a. flere ægtepar, der benyttede sig af. De ønskede at gense vielseslokalet, hvor de i sin tid var blevet gift. Et par oplevede endda, at det var samme giftefoged, der stod og fortalte om lokalet, som havde viet dem tilbage i 70’erne.  

Arrangementet bød også på mulighed for at besøge bl.a. kommunalbestyrelsens mødesal og borgmestergangen og få en snak med borgmesteren og kommunalbestyrelsesmedlemmer, der fortalte fakta og anekdoter fra rådhusets 75 års historie. I dagens anledning var der også åbent på terrassen på rådhusets top, hvor der blev serveret kaffe, kage og musik fra Lyngby-Taarbæk Harmoni orkester.

Det var både ældre og yngre borgere og børnefamilierne, der tilbragte søndag eftermiddag på rådhuset, hvor flere også deltog i rundvisningerne. Det gav også anledning til historier fra borgerne om rådhuset. F.eks. fortalte en ældre mand, hvordan han som barn ofte sneg sig ind på rådhuset bare for at tage den spændende elevator op på 5.sal under dække af at skulle besøge sin onkel.

Med over 300 besøgende og med høj sol og god stemning blev det 75 år gamle rådhus fejret på behørig vis.

Se billeder fra jubilæet nederst på siden.

Kontakt

Center for Politik, Kultur og Strategi

Rådhuset
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
45 97 30 00

Galleri