Lyngby Taarbæk Kommune

Har du betalt for medfølgende socialpædagogisk personale?

Mulighed for tilbagebetaling af udgifter inden 1. februar 2016

Afgørelse om tilbagebetaling

Ligesom andre kommuner, har Lyngby-Taarbæk Kommune haft en flerårig praksis for, at beboere i kommunens botilbud selv har betalt for udgifter til medfølgende socialpædagogisk personale i forbindelse med ferieture og udflugter. Det kan fx være udgifter til ophold, transport og kost.

Social- og Indenrigsministeriet har nu afgjort, at kommuner ikke må opkræve en sådan betaling. Derfor skal alle kommuner tilbagebetale de opkrævede beløb.

Sådan gør du

Henvend dig til det botilbud, hvor du boede, da du havde udgiften til medfølgende socialpædagogisk personale.

Det skal ske inden den 1. februar 2017.

Botilbud:

  • Chr. X's Allé
  • Magneten
  • Slotsvænget

Forældelse

Krav for betalinger foretaget før den 2. oktober 2011 er forældede og kan ikke imødekommes.

Hjælp os med oplysningerne

Vi har i Lyngby-Taarbæk Kommune gennemgået alle registrerede betalinger for at finde frem til borgere, der har haft dokumenterede udgifter til medfølgende socialpædagogisk personale. Vi har dog desværre ikke oplysninger om alle borgere, der haft dokumenterede udgifter forbundet med socialpædagogisk ledsagelse. Derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du selv eller dine pårørende har betalt for udgifter til socialpædagogisk personale i forbindelse med ferieture og udflugter, og du ikke er blevet kontaktet herom af os. Det er vigtigt, at du har dokumentation for udgifterne.

 

 

Kontakt

Center for Social indsats

Administration
Toftebæksvej 12
45 97 33 36