Lyngby Taarbæk Kommune

Hvem skal have Amatørmusikprisen, Ungdomslederprisen og Idrætslederprisen?

Indstilling af kandidater senest den 5. december

Nu er der mulighed at indstille kandidater til Lyngby-Taarbæk Kommune  Amatørmusikpris, Ungdomslederpris og Idrætslederpris?

  • ungdomslederprisen gives til en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde, som gør en forskel eller særlig indsats for børn og unge i foreningerne.
  • idrætslederprisen gives til en leder eller træner inden for idrættens børne- og ungdomsarbejde, som gør en forskel for børn og unge i foreningerne, eller en person, der har gjort en særlig indsats for at få børn og unge til at dyrke sport i foreninger.
  • amatørmusikprisen kan tildeles en udøvende amatørmusiker eller en gruppe af amatørmusikere, der har gjort en indsats for at styrke og udbrede kendskabet til kreativ musikalsk virksomhed gennem personlig kunstnerisk engagement.

For at komme i betragtning som prisvinder må de pågældende have bopæl i Lyngby-Taarbæk Kommune eller have tilknytning til aktiviteter med tilhørsforhold til kommunen inden for det frivillige – ikke partipolitiske – børne- og ungdomsarbejde, idrætsforeninger eller være tilknyttet en musikalsk aktivitet med tilhørsforhold til Lyngby-Taarbæk Kommune.

Såvel enkeltpersoner som foreninger med tilknytning til de nævnte emner er berettiget til at stille forslag.

Der findes ikke et særligt skema, men indstillingen skal være skriftlig og velbegrundet, og vil typisk fylde en til halvanden A4 side. Indstillingen skal indeholde et eller flere eksempler på konkrete handlinger på hvorfor kandidaten skal modtager prisen.

Priserne uddeles ved et arrangement i Lyngbyhallen mandag den 13. marts 2017.

Frist for indstilling af kandidater er den mandag d. 5. december 2016.

 

 

Kontakt

Center for Politik, Kultur og Strategi - Fritid

Afdelingen for Fritid, Idræt, Frivillighed og Kultur
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
45 97 30 00