Lyngby Taarbæk Kommune

Ny Guide til Lyngby-Taarbæk

Tag på opdagelse i din kommune - med den nye guide med kort over kommunen

Sammen med Det Grønne Område får alle husstande i uge 14 en guide med et kort til Lyngby-Taarbæk. Guiden viser dig rundt i kommunen og beskriver et udvalg af områdets seværdigheder.

Guiden er bygget op om fem ruter, der giver dig mulighed for at komme rundt i kommunens 38,78 kvadratkilometer. Takket være de mange grønne stier er ruterne velegnede til cykelture, men de er tilrettelagt, så du også kan køre i bil eller med bus og tog hen til ruterne og udforske dem til fods.

Vand og grønne områder er blandt kommunens store attraktioner – fra Furesøen i vest via Mølleåen gennem Bagsværd Sø og Lyngby Sø til Øresund i øst. I 1000 år er vandkraften blevet udnyttet, og de ni møller langs åen udgør et stykke enestående dansk historie. I midten ligger handelsbyen Kongens Lyngby, Danmarks Tekniske Universitet og en stribe videnstunge industrier, der tilsammen udgør Vidensbyen Lyngby-Taarbæk. Der er rige muligheder for at udforske kommunen med guiden i hånden.

I guiden kan du finde inspiration og viden om udvalgte dele af kommunen. Det er det udgivernes håb, at guiden vil inspirere alle interesserede til at søge yderligere viden for eksempel på Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv eller via internettet.

Lyngby-Taarbæk Kommune står for indholdet, mens Det Grønne Område står for salg af annoncer, layout, tryk og distribution af Guide til Lyngby-Taarbæk.

Guiden er digital

Hent et trykt eksemplar af guiden

Hent en guide på Lyngby Rådhus, Lyngby Stadsbibliotek eller i Borgerservice.

 Borgmester Sofia Osmani med guiden i hånden. Billedet er fra Det Grønne Område, fotograf Lars Schmidt.Foto: Borgmester Sofia Osmani med guiden i hånden. Billedet er fra Det Grønne Område. fotograf Lars Schmidt.