Lyngby Taarbæk Kommune

Hvordan har du det? Ny stor undersøgelse af sundheden i Lyngby-Taarbæk

Vigtigt med så høj svarprocent som muligt

En ny undersøgelse af danskernes helbred skal hjælpe med at styrke fremtidens forebyggelses- og sundhedstilbud. Undersøgelsen hedder ”Hvordan har du det?” og er en spørgeskemaundersøgelse, der er sendt ud til 2.400 tilfældigt udvalgte borgere i Lyngby-Taarbæk og over 100.000 borgere i Region Hovedstaden samlet.

Undersøgelsens resultater skal bruge til at planlægge og prioritere fremtidens sundhedsvæsen og sundhedstilbud lokalt og regionalt. Det er derfor vigtigt med så høj svarprocent som muligt.

Skemaerne blev sendt ud den 3. februar via den digitale postkasse eller almindeligt brev. Man har 3 måneder til at svare. Når man har svaret, deltager man automatisk i lodtrækningen om fx gavekort, biografbilletter og Iphones. Jo før man deltager, jo flere præmier er der at vinde.

Fakta om undersøgelsen

  • Undersøgelsen bliver brugt til at forbedre forebyggelsen og behandlingen af sygdomme, og giver samtidig et unikt indblik i danskernes sundhed og trivsel. For at få de mest brugbare resultater, er det vigtigt, at så mange som muligt udfylder spørgeskemaet.
  • Alle fem regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed gennemfører undersøgelsen på baggrund af en aftale mellem Danske Regioner, KL, Sundheds- og Ældreministeriet samt Finansministeriet.
  • Resultaterne fra undersøgelsen bliver samlet i rapporten ”Sundhedsprofil for region og kommuner 2017”, som udkommer i marts 2018. Resultaterne af tidligere undersøgelser kan ses på hjemmesiden fcfs.dk.

Kontakt

Center for Sundhed og Omsorg - Sekretariat

Toftebæksvej 12
24 91 50 89