Lyngby Taarbæk Kommune

Morgenmøder om handel og byliv i Kgs. Lyngby

Fra august indføres faste morgenmøder med byens aktører. Formålet er at styrke handel og byliv i bymidten.

Kgs. Lyngby er en attraktiv handelsby med mange forskellige butikker og en hyggelig atmosfære. Mixet af kædebutikker og specialforretninger betyder, at der dagligt kommer mange borgere og besøgende til Kgs. Lyngby for at handle.

Udfordringen ligger i at få flere aktiviteter og gode oplevelser i bymidten, så de handlende forlænger shoppeturen, og endnu flere får lyst til at besøge Kgs. Lyngby.

Vi har allerede skabt gode resultater i tæt samarbejde med en række af byens aktører. ”Liv i Lyngby” er frugten af et sådant samarbejde. Men vi vil mere. Derfor starter vi nu en række morgenmøder for aktørerne.

Udveksling af idéer og viden

Formålet med morgenmøderne er at dele viden og idéer til kommende aktiviteter, som vil få handel og byliv til at blomstre endnu mere i Kgs. Lyngby til glæde for handlende, turister og butikkernes omsætning.

Der er tale om uformelle netværksmøder, hvor aktørerne kan orientere hinanden om planlagte aktiviteter i bymidten og koordinere f.eks. åbningstider, kulturaktiviteter og brug af byens rum, så alle trækker i samme retning.

Morgenmøderne starter op i august, og planen er at mødes regelmæssigt.

 

Kontakt

Center for Miljø & Plan - Plan og Erhverv

Lyngby Rådhus
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby