Lyngby Taarbæk Kommune

Brænder du for kulturlivet i Lyngby-Taarbæk?

Kulturaktører søges til fokusgruppe i forbindelse med ny kulturstrategi

Brænder du for kulturlivet i Lyngby-Taarbæk? Er du frivilligt engageret i kulturarrangementer? Ser du dig selv som aktiv kulturaktør? Bidrager du løbende til, at borgere og gæster i Lyngby-Taarbæk tilbydes gode og berigende kulturoplevelser?

Vi søger:

Vi søger engagerede og frivillige kulturaktører til deltagelse i en fokusgruppe. Fokusgruppen bliver inviteret til at deltage i interviews og/eller workshops om udviklingen af kulturlivet i Lyngby-Taarbæk.

Til hvad?

Som kulturaktør får du mulighed for at bidrage til kommunens kommende kulturstrategi  - Hvad betyder et godt kulturliv for dig? Hvad får dig til at engagere dig som kulturaktør? Hvad skal der til for at du bidrager? Hvad får du ud af at arrangere og afvikle kulturoplevelser? Har du konkrete forslag til, hvordan kulturlivet i Lyngby-Taarbæk kan blive endnu bedre? Og hvordan kan endnu flere deltage aktivt?

Praktisk

Fokusgruppen mødes 1-2 gange i efteråret 2018 / vinteren 2019.

Møderne vil foregå på Rådhuset i Lyngby ml. 17-19.

Vil du være med?

Skriv til Fritid@ltk.dk senest d. 21. september 2018 med oplysning om dit tlf. nr./mail og din nuværende rolle i kulturlivet. Du bliver herefter kontaktet direkte med nærmere oplysning om dato, tid og sted.

 

Kontakt

Center for Politik, Kultur og Strategi

Rådhuset
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
45 97 30 00