Lyngby Taarbæk Kommune

Myndighedsafdelingen ændrer telefontid for resten af 2018

Fra den 1. september 2018 ændre Myndighedsafdelingen åbningstiden for telefoniske henvendelser.

Myndighedsafdelingen (Visitationen og de sagsbehandlende ergoterapeuter) er i forbindelse med overgangen til et nyt sagsbehandlingssystem (FS-III), herunder ændrede krav til dokumentation, i gang med at opdatere og kvalitetssikre samtlige borgersager (visiterede borgere til personlig og praktisk hjælp, hjælpemidler mv.).

For samtidig at sikre den nødvendige tid til vejledning om ansøgninger om hjælp i hjemmet, plejebolig, hjælpemidler mv. samt til behandling af nye ansøgninger, herunder ved hjemmebesøg, er åbningstiden for telefoniske henvendelser til Myndighedsafdelingen ændret fra 1. september 2018. Fra september til og med december 2018 vil åbningstiden være kl. 9.00–12.00 alle hverdage. I dette tidsrum vil telefonen blive besvaret af en medarbejder, som kan vejlede om ansøgninger samt indgå aftaler om eventuelle hjemmebesøg.

Uden for telefontiden behandles de konkrete sager, og der tages på hjemmebesøg.

Forvaltningen vil inden 1. januar 2019 vurdere hvilke telefontider i Myndighedsafdelingen og Hjemmeplejen, herunder fordelingen af telefontiden mellem de to enheder, der samlet set giver den bedste borgerservice.

Kontakt

Center for Sundhed og Omsorg - Sekretariat

Toftebæksvej 12
24 91 50 89