Gå til hovedindhold
Du er her:
Aktivitet

Inspirationsmøder om biodiversitet

Få hjælp til biodiversitet i din have og hør om biodiversitets projekter i Lyngby-Taarbæk kommune

Ønsker du at få viden om, hvordan du øger biodiversitet i din have og høre om hvordan kommunen allerede er med til at øge biodiversiteten i Lyngby-Taarbæk?

Til inspirationsmøderne den 23. februar, 30. marts og 2. april vil kommunen facilitere et oplæg og give dig vejledning til at øge biodiversiteten i egen have og du får også en frøpose med frø til vilde blomster, så du kan komme godt i gang.

Lyngby-Taarbæk Kommunes biodiversitets ekspert vil også fortælle, hvordan kommunen er i gang med at øge biodiversiteten og hvorfor nogle arealer bliver afbrændt og døde træer nogle steder bliver efterladt.

Du får mulighed for at stille spørgsmål og komme med forslag til, hvordan alle i kommunen kan være med til at øge biodiversiteten.

Første inspirationsmøde har allerede været afholdt med stor succes.

Kom til de næste inspirationsmøder den 30. marts og den 2. april hvor vi indleder med en gåtur, hvor deltagerne får forklaret de forandringer, der særligt sker i de områder. Der vil være kaffe og kage, og du får en pose vilde blomsterfrø med hjem, til at starte eller videreføre din rejse mod mere biodiversitet i din have.

Inspirationsmøder: