Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:
Aktivitet

Offentligt møde om fremtidens Kongens Lyngby Centrum

Kom til møde om fremtidens Kongens Lyngby Centrum og se tre foreløbige bud på en udviklingsplan.

 

Vi har tidligere inviteret til dialog om visionen for Kongens Lyngby Centrum. Nu er vi nået til næste skridt i processen, hvor tre rådgiverteams præsenterer deres indledende arbejde med et forslag til en udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum. En udviklingsplan der skal virkeliggøre den vision, kommunalbestyrelsen vedtog den 24. juni 2021.

På mødet kan du se de tre teams præsentere deres foreløbige forslag, og efterfølgende lægger vi op til dialog. Du kan, sammen med de andre deltagere, tale med de tre teams, stille spørgsmål og give feedback. Desuden vil der være en stand, hvor kommunen er repræsenteret og kan svare på spørgsmål og modtage generelle bemærkninger til den kommende udviklingsplan.

Program

Kl. 18.00-18.10: Velkomst

Kl. 18.10-18.20: Program og rammer for mødet

Kl. 18.20-19.20: Præsentationer: Hver af de tre teams præsenterer deres foreløbige analyser og forslag til udvikling af Kongens Lyngby Centrum

Kl. 19.20-19.30: Overgang til dialog med de tre teams

Kl. 19.30-20.30: Dialog med de tre teams samt Lyngby-Taarbæk Kommune

Kl. 20.30-21.00: Tak for i aften og mulighed for at se nærmere på de plancher, som de tre teams har medbragt

 

Vi beder alle deltagere om at kunne fremvise gyldigt coronapas. Skulle der komme ændringer i forbindelse med den aktuelle coronasituation, vil vi annoncere det her på siden.

Du kan læse mere om fremtidens Kongens Lyngby Centrum på linket her. 

Lyngby Hovedgade gående på fortorv
Gående på Lyngby Hovedgade