Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Du er her:

Bedre Bolig

Få tilskud til et BedreBolig-besøg, og få overblik over, hvordan du kan spare både penge og CO2 og samtidig få et bedre indeklima i dit hjem. Nu med reducerede priser for boligejere!

Lyngby-Taarbæk Kommune giver økonomisk tilskud til husejere, der melder sig til at få et BedreBolig-besøg. Ved besøget gennemgås dit hus af en energirådgiver, som anbefaler energibesparende løsninger, der passer til dine behov og dit hus.

Planen koster 2.500 kr. inkl. moms. Lyngby-Taarbæk Kommune betaler den første halvdel på 1.250 kr. Er dit hus over 250 m2 er prisen 3.000 kr., men vi betaler stadig 50% i tilskud.

Besparelsen betaler renoveringen

Du betaler selv for renoveringen – til gengæld betaler energibesparelsen på sigt din renovering. Derfor ser mange pengeinstitutter positivt på et BedreBolig-besøg.

Hvis dit hus er forholdsvist nyt, eller er blevet renoveret indenfor de seneste år, kan energirådgiverens renoveringsforslag være begrænsede.

Husk, at du kan få energitilskud fra et forsyningsselskab.

Få lavet en Bedre Bolig plan for din ejendom

Sådan gør du

 • Er du boligejer?
  1. Kontakt Lyngby-Taarbæk Kommune: Send en mail til varme@ltk.dk for at melde dig til. Kommunen henviser dig til en energirådgiver hos EnergiTjenesten.
  2. Før besøget: Du sender informationer om dit hus til EnergiTjenesten.
  3. Kortlægning af muligheder: En energirådgiver fra EnergiTjenesten kommer hjem til dig, og I gennemgår din bolig sammen. Du får på stedet anbefalinger til energibesparende eller komfortforbedrende løsninger.
  4. Du får en regning på 1.250 kr. inkl. moms.  Kommunen har betalt den første halvdel. Er dit hus over 250 m2 lyder regningen på 1.500 kr. inkl. moms.
  5. Projektering og udførelse: Du kontakter en håndværker til at udføre tiltagene på din bolig. HUSK, at hvis du vil have energitilskud fra et forsyningsselskab, skal du indberette energibesparelsen til dem, inden du igangsætter arbejdet.
  6. Du vil eventuelt blive kontaktet af EnergiTjenesten, som følger op på, om de husejere, som har fået tilskud, har gennemført de anbefalede tiltag.
 • Bor du i en boligforening?

  Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyder også 50% tilskud til en BedreBolig-plan til de første 10 boligforeninger/boligselskabsafdelinger. Normalprisen er 10.000 kr. inkl. moms, men med tilskud betaler foreningen kun 5.000 kr.

  Så tal med din bestyrelse, og bed dem kontakte os på varme@ltk.dk.

Yderligere om energirenovering

Vil du energirenovere dit hus, men er ikke helt sikker på, hvordan du kommer i gang?

Så kan guiden "Er dit hus klar til fremtiden" hjælpe dig på vej.

Guiden giver inspiration til, hvad du skal huske, og hvem du kan få hjælp af.

SparEnergi.dk er Energistyrelsens guide til at spare energi og penge. Her kan du blandt andet:

 • Læse om andres erfaringer med at energirenovere
 • Få overblik over dit energiforbrug
 • Få hjælp til at vælge varmetype
 • Finde en energirådgiver-uddannet håndværker på Håndværkerlisten