Musikskole genhuset på Rustenborgvej overfor Stadsbiblioteket

Rustenborgvej 3 er nu færdigrenoveret til musikskoleaktiviteter, så kommunens musikskoleelever fortsat kan få undervisning og øve i nye øvelokaler, møderum og administration.

Puslespil med mange brikker

Renovering af Rustenborgvej 3 har givet flere lokaler og indgår i et større puslespil om at få plads til musikskolens mange elever og hold. Orkestre samt en række fritidsaktiviteter som folkedans og bridge er genhuset i andre lokaler.

Ny tagkonstruktion på ejendommen

Der er opført en helt ny tagkonstruktion i husets oprindelige arkitektur med fine kviste i gammel stil. Indvendigt er der loft til kip med et godt lysindfald, og taget er tidssvarende isoleret med franske naturskifre og zink på taget.

Musikskole blandt de mest søgte

Musik- og Billedskolen er én af landets største og mest søgte musikskoler - med høj kvalitet både blandt lærere og elever. Derfor har kommunen stort fokus på at finde en mere permanent løsning på længere sigt, så det fortsat er attraktivt for både børn og voksne at spille klaver, slå på slagtøj og dyrke violinspil i Lyngby-Taarbæk.