Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Den åbne skole - Samarbejde med eksterne aktører

Vi inddrager omverdenen i undervisningen på kommunens skoler.

På Lyngby-Taarbæk Kommunes skoler har der både før og efter skolereformen, været samarbejde med eksterne aktører, virksomheder, kulturinstitutioner og frivillige foreninger.

Hver enkelt skole har forskelligartet praksis og fokusområder fx på forskellige klassetrin.

Skolen i virkeligheden Lyngby-Taarbæk indeholder en oversigt over de tilbud som foreninger, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre tilbyder kommunens skoler.

Derudover kan skolerne selv etablere samarbejder eller bruge fx kulturinstitutioner, så det passer ind i faglige forløb.