Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Informationsmøder for sygemeldte er midlertidigt suspenderet grundet Corona-situationen

Lyngby-Taarbæk Kommune afholder informationsmøder for sygemeldte senest efter 8 ugers sygefravær.

Hvis du bliver sygemeldt og bor i Lyngby-Taarbæk Kommune, vil du blive indkaldt til et fælles informationsmøde senest efter 8 ugers sygefravær. Du vil ligeledes blive tilbudt en individuel opfølgningssamtale.

Formålet med informationsmødet er at gennemgå dine rettigheder, pligter og muligheder under dit sygeforløb. Informationsmødet indeholder blandt andet information om mulighed for delvis genoptagelse af arbejdet, regler omkring ferie og aktive tilbud under en sygemelding.