Gå til hovedindhold
Du er her:

Er du pårørende til et menneske, der ikke trives?

Kommunes pårørendevejleder, på området for pårørende til mennesker med handicap, psykosocial- og psykiske udfordringer eller vanskeligheder med at få fodfæste på udd. – eller arbejdsmarked, er stoppet maj 2023, idet den to-årige projektperiode er udløbet.

""
Familie på skovtur

Brug for rådgivning eller kontakt

Hvis du som pårørende har brug for rådgivning, kan du henvende dig i en af de tre indgange i Center for Social Indsats, eller du kan kontakte Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked, hvis du har brug for rådgivning på beskæftigelsesområdet. I Center for Social Indsats er der en indgang på børne- og familieområdet, på ungeområdet og på voksenområdet, som alle tre kan kontaktes på telefon 45 97 33 36. Hvis spørgsmålene handler om beskæftigelse eller andre områder, kan du ringe til kommunens hovednummer: 45 97 30 00. Her vil I blive guidet videre.

Der er også mulighed for at benytte Akuttilbuddet som pårørende, på telefon: 70 26 50 01 eller akuttilbuddet.dk. Akuttilbuddet har åbent hele døgnet.

Anonym rådgivning kan kontaktes i åbningstiden, der er hver torsdag fra kl. 15.00-17.00. Tlf.: 20 23 61 34 - telefonbeskeder bliver ikke aflyttet.

Ved at kontakte Frivilligcenteret, kan du få information om de fællesskaber der er mulighed for at deltage i, og der er mulighed for at oprette selvhjælpsgrupper. Frivilligcenterets telefonnummer er: 20 70 80 33.

Har du brug for vejledning om rettigheder, hjælp til samarbejde, eller information om de tilbud der er i kommunen, henvises der til borgerrådgiveren Gyda Kaptain. Telefon: 24 75 55 52. mandag - fredag ml: 10.00-15.00

Du er pårørende, når du er:

  • I familie med, eller har en anden nær relation til, en der får hjælp i kommunen eller har behov for hjælp
  • Tæt på et menneske, der i perioder har det svært, og som måske har brug for hjælp i hverdagen.

Er du pårørende til en med alvorlig sygdom?

Du finder et tilbud på siden Pårørendevejledning, der er for pårørende til en med alvorlig sygdom her - Link til siden