Kursustilbud til borgere med psykiske vanskeligheder

Skole på Tværs tilbyder gratis kurser, der har til formål at støtte Recovery – Processer for at skabe bedre muligheder for at komme sig af psykiske vanskeligheder og finde vej til en god og meningsfyldt tilværelse.

Recovery betyder ”at komme sig” fra psykiske vanskeligheder og finde sin vej til en god og meningsfyldt tilværelse.

Kurserne i Skole på Tværs tager alle udgangspunkt i Recovery tankegangen. Udvikling af kurserne er sket i samarbejde mellem Skolen For Recovery - Region Hovedstadens Psykiatri og de fire kommuner: Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal og Gladsaxe.

Alle undervisere i Skole på Tværs har kendskab til recovery, enten som medarbejder med fagprofessionel baggrund og/eller gennem egne erfaringer.

I Skole på Tværs lærer du noget om, hvordan du kan tage hånd om dit fysiske og psy­kiske velbefindende. Pårørende og frivillige lærer om, hvad det vil sige at komme sig fra psykiske vanskeligheder og støtte et menneske, som er i gang med en recovery-proces. Medarbejdere reflekterer over, hvordan man kan arbejde recovery-orienteret.

• Hvem kan deltage

Kurserne er både for dig med psykiske vanskeligheder, for pårørende samt medarbejdere og frivillige i Lyngby – Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte kommune samt Region Hovedstaden psykiatri.

• Sådan deltager du

Ring på telefon 2498 3888 eller send en mail via linket øverst på denne side med oplysninger om kursusnummer og kursusnavn, dit navn, e-mail, telefonnummer og din kommune.