Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus/COVID-19

Få overblik over teststeder i kommunen, vaccinationer m.m.

Du er her:

Pårørendevejledning

Som pårørende kan du få personlig vejledning samt deltage på kurset lær at tackle hverdagen som pårørende. Læs mere om tilbuddene nedenfor.

NB: Pga. af covid-19 restriktionerne, er det i øjeblikket ikke muligt at afholde fysiske samtaler. Vi tilbyder i stedet telefonisk vejledning samt online kurser for pårørende.

 

Som pårørende kan du få personlige samtaler med pårørendevejlederen samt deltage på vores kursus lær at tackle hverdagen som pårørende. Læs mere om tilbuddene nedenfor.

NB: Pga. af covid-19 restriktionerne, er det i øjeblikket ikke muligt at afholde fysiske samtaler. Vi tilbyder i stedet telefonisk vejledning samt online kurser for pårørende.

Her kan du læse mere om netværk og aktiviteter for pårørende

 • Pårørendevejledning

  Som pårørende har du mulighed for at få personlig vejledning.

  Vejledningen kan fx omhandle hvilke konkrete tiltag, du kan gøre for at lette hverdagen, såsom at få mere praktisk hjælp, aflastning, pauser eller sociale aktiviteter ude af huset. Derudover får du redskaber til at kunne mestre stress og bekymringer i hverdagen.

 • Kursus for pårørende

  Bedre hverdag - lær at tackle hverdagen som pårørende er et tilbud til dig, som er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse. 

  Kurset har fokus på, hvordan du kan passe på dig selv i hverdagen, når en nærtstående er syg og har brug for din hjælp og støtte. Du får redskaber og inspiration til at håndtere de udfordringer, der ofte følger med, når man er pårørende.

  Her kan du læse meget mere om kurset 

 • Hvem kan henvende sig?

  Du kan henvende dig, hvis du er pårørende til en voksen der har en langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse, som fx demens, kræft, kroniske lidelser, hjerneskade eller psykiske sygdomme. Du kan være en ægtefælle, kæreste, søskende, barn eller ven.

Pårørendevejleder, Familie gåtur i park