Gå til hovedindhold
Du er her:

Vaccination efterår/vinter 2022-23

Efterårets vaccinationsprogram starter den 15. september med de mest sårbare, de ældre på plejehjem og borgere over 85 år. Omkring 150.000 borgere får tilbudt en booster-vaccination de kommende dage.

Fra den 1. oktober, rulles covid-19 vaccinationsprogrammet til alle over 50 år ud i hele landet. Alle regioner er klar i vaccinationscentrene til at tage imod de omkring 2,3 mio. borgere, som inviteres. Ud over vaccinationscentrene, har regionerne også indgået et samarbejde med mange praktiserende læger og andre private aktører, som også tilbyder vaccination. Den 1. oktober er der også mulighed for at blive vaccineret mod influenza.

De, der også er i målgruppen for influenzavaccination, kan bestille en tid til at få både covid- 19 og influenzavaccinationer samtidig.

Invitationerne til alle over 50 år kommer inden for de næste 10 dage i e-boks eller som fysisk brev, hvis du er digitalt fritaget.

Har du eller en pårørende fået invitation til vaccination?

 • Muligheder for vaccination
  • Bestil tid til vaccination på www.vacciner.dk
  • Har du ikke NemID/MitID eller har brug for hjælp til at bestille tid, ring til Region Hovedstadens hotline, 38 66 00 00, der har følgende åbningstider:
   • Hverdage: 08.00-16.00
   • Weekender: 09.00-13.00
   • Helligdage: 09.00-13.00
  • Bestil tid til vaccination hos egen læge
  • Vaccination i hjemmet, læs mere i afsnittet neden for.

  Halvdelen af lægerne i Lyngby-Taarbæk har mulighed for at vaccinere - se på din læges hjemmeside om de vaccinerer for covid-19.

 • Mulighed for vaccination i hjemmet

  Hvis du eller din pårørende på grund af varige helbredsproblemer ikke kan komme hen til vaccinationscenter eller almenpraktiserende læges klinik, kan du eventuel blive vaccineret i dit eget hjem.

  Drøft muligheden med din læge eller kontakt Sundhedscentret i Lyngby-Taarbæk Kommune på tlf. 23 64 58 75 på hverdage kl. 13.00-15.00.

  Vi gør opmærksom på, at hvis du har brug for Sundhedscentrets hjælp til vaccination, skal du påregne længere ventetid, end hvis du selv arrangere vaccination på et af vaccinationsstederne eller hos egen læge.

Vaccination på apotek (1., 2. og 3. stik)

 • Løve Apotek, Jernbanepladsen - uden tidsbestilling

  Du kan blive vaccineret med Pfizer/BioNTech - hver onsdag 13.00-18.00 - uden tidsbestilling - på Løve Apoteket, Jernbaneplansen 43, 2800 Kgs. Lyngby.

  Bemærk

  Hvis du har været smittet med covid-19, skal du have været rask i 4 uger før du vaccineres.