Coronavirus/COVID-19

Få overblik over teststeder i kommunen, vaccinationer m.m.

COVID-19-teststeder i kommunen

Få lavet en PCR-test eller hurtigtest i Lyngby-Taarbæk Kommune

Teststeder i Lyngby-Taarbæk

• PCR-test

Teststed

Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby i Forhallen.

Åbningstid

Du skal bestille tid til PCR-test på www.coronaprover.dk.

• mandag - tirsdag - torsdag - lørdag: kl. 08.00-13.45
    • onsdag - fredag - søndag: kl. 15.30-21.15

Husk mundbind og dit sundhedskort.

RegionH har besluttet tidsbestilling

Det er regionen, der har besluttet, at der skal være tidsbestilling til PCR-test for bedre at kunne regulere, at køen ikke bliver for lang. Det skyldes bl.a. at mange oplevede at blive afvist tæt på lukketid, fordi de ikke kunne nå flere.

I samme moment har man vedtaget i den nye teststrategi, at der skal være både ét hurtigtest-sted og ét PCR-teststed i ALLE kommuner i regionen. Det betyder at oplandet til hvert teststed bliver mindre end før.

• Hurtigtest - for alle borgere over 6 år

Teststed

Virumhallerne, Geels Plads 40, 2830 Virum.

Åbningstid

Der kræves IKKE tidsbestilling. Husk din mobiltelefon, da du får en SMS med resultatet.

• Alle dage kl. 07.00-20.00

Hvis du testes positiv ved hurtigtesten

Hvis din hurtigtest er positiv, skal du hurtigst muligt få foretaget en PCR-test, for at bedømme hvilken variant der er tale om. Bestil tid til PCR-test på www.coronaprover.dk.

• Retningslinjer for hurtigtest af børn

Lyngby-Taarbæk Kommune følger de officielle retningslinjer og krav til at tilbyde hurtigtest til alle borgere over 6 år.

• RegionH har besluttet tidsbestilling til PCR-test

Hvem kan blive testet

Alle har adgang og det er gratis.

Husk mundbind og dit sundhedskort - og din mobil ved hurtigtest, da du modtager dit svar med SMS.

Hurtigtest til børn

Børn til og med 5 år kan kun blive PCR-testet.

Lyngby-Taarbæk Kommune følger de officielle retningslinjer og krav til at tilbyde hurtigtest til alle børn over 6 år.

Hvis du testes positiv ved hurtigtesten

""