COVID-19-teststeder i kommunen

Få lavet en PCR-test i Lyngby-Taarbæk Kommune

Nye regler for fremmøde til test fra 1. november

Tidsbestilling for voksne fjernes fra 1. november

Fra den 1 november kan du frit møde op til test i hele åbningstiden, hvis du 15 år og ældre.

Samtykke til børns fremmøde uden værge

Sender du dit barn (under 15 år) til test uden værge, skal der foreligge et samtykke. Du skal derfor på forhånd bestille tid til dit barn til den pågældende testdag - tidspunktet er dog underordnet, da det blot er vigtigt, at samtykket foreligger. Dit barn stiller sig i kø sammen med alle øvrige, der møder op til test.

Teststeder

• PCR-test i Lyngby Idrætsby

Teststed

"Forhallen" i Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby.

Åbningstid

• mandag - tirsdag - torsdag - lørdag: kl. 08.00-13.45
    • onsdag - fredag - søndag: kl. 15.30-21.15

Mulighed for test uden tidsbestilling de sidste to timer. Bestil tid til PCR-test på www.coronaprover.dk. Bemærk, at krav til tidsbestilling for voksne bortfalder fra 1. november.

Husk mundbind og dit sundhedskort.

• Handicapparkering: Ja
    • Niveaufri adgang: Nej
    • Børn testes fra 2 år
    • Test af udlændinge: Ja
    • Tidsbestilling: Ja - Bestil prøvetid på coronaprover.dk
    • Mulighed for walk-in: Ja. Ved walk-in skal børn under 15 år følges af en forældre eller værge. Bemærk, at reglerne ændres fra 1. november, se længere oppe på siden under overskriften "nye regler for fremmøde".
  • Hurtigtest

Det er ikke længere muligt i Region Hovedstaden at få gratis hurtigtest.

Åbningstider i julen og nytår

Der vil være ændret åbningstider i juledagene og til nytår på de store testcentre, og satellitterne (Lyngby Idrætsby) vil være lukket på følgende dage:

• 24.-26. december
  • 31. december
  • 1. januar 2022

De ændrede åbningstider vil fremgå af regionens hjemmeside og på coronasmitte.dk.

De ovenstående åbningstider er med forbehold for smittesituationen i Danmark.