Coronavirus/COVID-19

Få overblik over teststeder i kommunen, vaccinationer m.m.

Sunde oplevelser i naturen med naturvejleder

Kom med naturvejlederen rundt forskellige naturskønne steder i kommunen og oplev hvad naturen kan gøre for din sundhed – året rundt

Sunde oplevelser er et tilbud til dig, som deltager eller har deltaget i et af Sundhedscenterets tilbud (Rygestop, Forebyg stress, Lær at Tackle, Bedre hverdag eller et af vores tilbud til dig, som er kronisk syg).

Praktiske oplysninger

• Turene ligger den 1. tirsdag i hver måned. Tidspunktet kan variere efter årstiden.
  • Husk lidt at drikke, gode sko/støvler og tøj efter vejret – vi er ude i 2 timer.
  • Du skal kunne gå mindst 3-4 km. Turene foregår i et roligt tempo med pauser undervejs.
  • Tag gerne en ven eller et familiemedlem med.
  • Tilmelding på sundhed@ltk.dk eller på tlf.: 21 59 81 14 senest fredagen før.

Kom og deltag et par timer med fokus på bevægelse, sundhed og socialt samvær. Turene er bygget op omkring forskellige temaer og lokaliteter rundt i Lyngby-Taarbæks dejlige natur.

Sunde oplevelser i naturen 2020

Sunde oplevelser i naturen - postkort
Sunde oplevelser i naturen giver socialt samvær, bevægelse og nærvær