Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Parkering i Virum, Lyngby bymidte og Ulrikkenborg

Som besøgende bilist i Lyngby-Taarbæk Kommune, kan du komme ud for, at der er begrænsninger i, hvor og hvor længe du må parkere

OBS! Som noget nyt er der i marts 2020 indført tidsbegrænset parkeringszone i Ulrikkenborg kvarteret. Se oversigts kort nedenfor.

Disse begrænsninger sker af trafikale hensyn, der skal sikre, at vi alle kan bruge byen.

Nedenstående oversigtskort er vejledende. Du skal som bilist altid orientere dig i den lokale parkeringsafmærkning og evt. zoneskiltning - I særdeleshed omkring Lyngby Bymidte, Ulrikkenborg og området ved Virum Torv og Virum Station.