Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Cykeltrafik

Her kan du se kort over cykelstier og cykelbaner i kommunen samt læse om samarbejdet om supercykelstier

Lyngby-Taarbæk Kommune har sammen med de andre kommuner på Allerødruten ansøgt Vejdirektoratets pulje til etablering af supercykelstier og har fået tildelt støtte. Allerødruten, etape 1 samt Ring 4 ruten forventes indviet til foråret 2017, mens kommunen arbejder på at få udarbejdet projekt for Allerødruten, etape 2. 

Det er attraktivt at cykle i Lyngby-Taarbæk. Kommunen har allerede i dag et udbygget cykelstinet, der giver mulighed for at bruge cyklen dagligt til såvel arbejde som indkøb. Cykelstinettet giver også gode muligheder for den mere fritidsbetonede cykeltrafik til de rekreative områder.

Kommunens målsætning for stinettet er, at det skal sikre, at fodgængere og cyklister nemt og sikkert kan komme til og fra kommunens bydele, institutioner, stationer, butikscentre og rekreative områder. Desuden skal stierne sikre gode regionale forbindelser på tværs af kommunegrænsen.

Kort over cykelstier, cykelbaner og separate stier

Her kan du se, hvor Lyngby-Taarbæk Kommune har cykelstier, cykelbaner og separate stier. 

Hvis du har bemærkninger/kommentarer til kommunens cykelstinet eller forslag til ny stiforbindelse vil vi gerne høre fra dig. 

Supercykelstier

Lyngby-Taarbæk Kommune er indgået i et kommunalt netværk sammen med 17 kommuner og Region Hovedstaden med henblik på at udvikle cykelpendlerkonceptet.

Der er 3 planlagte ruter der går igennem Lyngby-Taarbæk Kommune:

  • Allerødruten, som fra København følger Lyngbyvejen og Kongevejen til Allerød og med mulighed for forlængelse til Hillerød
  • Ring 4 ruten, som fra Buddingevej løber ad Ring 4 til Ballerup og videre mod Albertslund
  • Helsingørruten, som fra København følger Jægersborgvej og Helsingørmotorvejen til Helsingør.