Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Firskovvej - ny vej i Lyngby

Firskovvej er forlænget til Jægersborgvej.

Forlængelsen af Firskovvej skal give trafikanterne et nyt bindeled mellem Klampenborgvej og Jægersborgvej. Med den nye vejforbindelse sikrer vi, at trafikken kan afvikles fornuftigt, når anlægsarbejdet i forbindelse med letbanen går i gang og letbanen er i drift. Forlængelsen af Firskovvej er desuden en del af den kommende helhedsplan for området. Vejen kan være med til at understøtte udviklingen af området.

Sådan kommer den midlertidige omdannelse af Firskovej til at se ud

Lokalplan for vejprojektet

Lokalplanen blev vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 28. juni 2018.  Læs plandokumenterne og den politiske sagsfremstilling fra kommunalbestyrelsen her.