Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Trafiksignaler

Læs her om, hvad du skal gøre, hvis du oplever fejl på et trafiksignal

Kommunens signalanlæg udvikles og varetages af kommunen i samarbejde med en ekstern signalleverandør mht. drift og vedligeholdelse. Lyngby-Taarbæk Kommune har 45 signalanlæg, som signalleverandøren løbende efterser.   

Største delen af Lyngby-Taarbæk Kommunes trafiksignaler er trafikstyret for at lette og smidiggøre trafikken i kommunen. Det betyder, at anlæggene aflæser trafikken via radar og forlænger det grønne signal, hvis der ikke kommer andre trafikanter i den krydsene retning.  

Trafiksignalerne har en moderne teknologisk udstyr, som er CO2-reducerende og  giver bedre mulighed for afvikling af trafikken samt besparelser på drift, vedligehold og energi.

Fejlmelding af trafiksignaler 

Hvis du oplever alvorlige fejl på et trafiksignal fx påkørt signalanlæg eller slukket anlæg, skal du kontakte Lyngby-Taarbæk Kommune på 45 97 36 80. Uden for kommunens åbningstider, skal du kontakte Nordsjællands Politi.

Du er også velkommen til at sende kommunen et tip via App'en Tip Lyngby-Taarbæk ved indberetning af mindre skader på signalanlæg.

Renovering og modernisering af trafikanlæg

I tilfælde af at kommunen fortager udskiftning, renovering eller modernisering af trafikanlæg, kan du finde informationer på siden: Vejarbejder og trafikomlægninger. Her er oplyst tid og periode for arbejdet samt hvilke forholdsregler, du evt. kan tage i forbindelse med arbejdet