Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Vejbelysning

Vejbelysning dækker over gadelamper samt belysning på parkeringsarealer og i parker. Læs her, hvordan du fejlmelder en gadelampe.

Lyngby-Taarbæk kommune samarbejder med Ørsted om vejbelysning i kommunen, som dækker over gadelamper samt belysning på parkeringspladser og i parker. Kommunen har valgt, at LED dioder fremadrettet skal være den gennemgående lyskilde. LED er energibesparende og CO2 reducerende, samtidig med at det giver et bedre lys i forhold til de gamle kviksølv og damplamper.

Ørsted udfører løbende eftersyn af vejbelysningen i kommunen. I de mørke vinterperioder kan du opleve, at vejbelysningen er tændt i dagtimerne.

Fejlmelding på vejbelysning

Ørsted har ansvaret for drift og vedligeholdelse af Lyngby-Taarbæk Kommunes vejbelysning; gadelamper samt belysning på parkeringspladser og i parker. Hvis du oplever, at en gadelampe ikke virker, blinker eller der er sket en skade på lampen mv., kan du fejlmelde den hos SEAS-NVE på Fejlmeld gadelys eller på tlf: 70 25 50 02.

Du er også velkommen til at sende kommunen et tip via App'en Tip Lyngby-Taarbæk.

Renovering og modernisering af vejbelysning

I tilfælde af at kommunen foretager udskiftning, renovering eller modernisering af vejbelysningen, kan du finde informationer på siden: Aktuelle vejarbejder. Her er oplyst tid og periode for arbejdet samt hvilke forholdsregler, som du evt. kan tage i forbindelse med arbejdet.