Gå til hovedindhold

Vi har fejl på telefonerne ...

og vi beder dig have tålmodig og eventuelt ringe igen eller prøve på anden måde.

Du er her:

Aktuelle arbejder

Hold dig orienteret om aktuelle arbejder på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

I de kommende år vil der løbende være anlægsarbejder og aktiviteter på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet langs Helsingørmotorvejen. Via denne side kan du følge med i arbejdet i de enkelte områder.

Arbejdet udføres så vidt muligt inden for normal arbejdstid, som er hverdage mellem kl. 7.00 – 18.00 og lørdage mellem kl. 7.00 – 14.00.

Vi tilstræber at minimere generne af anlægsarbejderne og gøre færdslen i området så tryg og fremkommelig som muligt. Men arbejdet kan ikke undgå at påvirke de, der færdes i området.

Læs mere om

 • Lyngby-Taarbæk Forsynings anlægsarbejder

  Lyngby-Taarbæk Forsyning  etablerer frem til sommeren 2022 en regnvandsledning på den østlige side af Lundtoftegårdsvej mellem Akademivej og Lundtoftevej.

 • Ombygning af Lundtoftegårdsvej nord

  Som følge af byudviklingen skal Lundtoftegårdsvej ombygges af hensyn til fremkommeligheden og trafiksikkerheden for både gående, cyklister og bilister.

  Ombygningen af Lundtoftegårdsvej på strækningen mellem Rævehøjvej og Lundtofteparken forventes at gå i gang ultimo 2022, efter at alle ledningsarbejder er afsluttet.

 • Hovedstadens Letbanes anlægsarbejder på Lundtoftegårdsvej syd

  Hovedstadens Letbane arbejder på Lundtoftegårdsvej frem til slutningen af 2022. Arbejdet består af flere faser, hvor der bl.a. sker følgende:

  • Lundtoftegårdsvej udvides mod øst på strækningen fra Klampenborgvej til Akademivej
  • Krydset ved Lyngbygårdsvej/Lundtoftegårdsvej udvides, der etableres nye svingbaner og krydset tilpasses
  • Der anlægges letbanestrækning i vestlig side af Lundtoftegårdsvej – krydset ved Lyngbygårdsvej vil derfor være spærret i en periode
  • Nyt vejforløb tilpasses på Lundtoftegårdsvej

  Se desuden www.letbane.ltk.dk, hvor der også er links til andre nyttige sider med fx trafikinformationer.