Gå til hovedindhold
Du er her:

Aktuelle arbejder - Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Hold dig orienteret om aktuelle arbejder på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

I de kommende år vil der løbende være anlægsarbejder og aktiviteter på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet langs Helsingørmotorvejen. Via denne side kan du følge med i arbejdet i de enkelte områder.

Arbejdet udføres så vidt muligt inden for normal arbejdstid, som er hverdage mellem kl. 7.00 – 18.00 og lørdage mellem kl. 7.00 – 14.00.

Vi tilstræber at minimere generne af anlægsarbejderne og gøre færdslen i området så tryg og fremkommelig som muligt. Men arbejdet kan ikke undgå at påvirke de, der færdes i området.

Hvis børnenes skolevej påvirkes af arbejdet, kan du herunder se vores anbefalinger til, hvordan de kan komme trygt til og fra skole.

Læs mere om

 • Trongårdens Byområde

  Primo 2019

  ELF Development og TEC forventer at gå i gang med at byggemodne grundene for herefter at kunne begynde byggeriet af boliger og gymnasium.

  1. april – 31. juli 2020

  Adgangsvejen fra Trongårdsparken ind over Trongårdens Byområde frem til det kommende H.C. Ørsted Gymnasium er i første omgang anlagt som byggepladsvej og anlægges færdig sidst i perioden.

 • Tracéet Nord - Hempel

  Uge 13 - 16

  Den 15. marts orienterede Hempel sine naboer, som følger:

  Kære nabo

  Vi begynder nu at gå i gang med byggeriet over for vores nuværende hovedkontor, dvs. på den grund, der kommer til at bære adressen Lundtoftegårdsvej 90.

  I perioden uge 13 til uge 16, 2019 vil der blive rammet spuns på den vestlige side af grunden (dvs. ud mod Lundtoftegårdsvej). 

  Spunsen vibreres ned, hvilket vil resultere i periodiske støjgener i tidsrummet kl. 08-17.

  Jordprøver har vist, at underlaget mest består af sand. Dette vil i yderste tilfælde kunne resultere i mærkbare vibrationer, da sandet kan lede dem videre. Hvis underlaget viser sig udfordrende og resulterer i, at spunsen ikke kan vibreres hele vejen ned, vil den blive hamret ned, hvilket kan skabe anderledes støjgener end vibreringen.

  Trafikken på Lundtoftegårdsvej vil ikke blive påvirket.

  Vi sætter vibrations- og støjmålere op, så vi overvåger de eventuelle gener og tager dem til efterretning.

  Vi håber ikke, at støjen og vibrationerne vil være til stor gene for jer. Vi bestræber os på at blive færdige så hurtigt som muligt og vil ikke arbejde uden for det nævnte tidsrum.

  Venlig hilsen,

  Hempel A/S

  Sara Stendevad

  Corporate Communication & Media Manager