Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Aktuelle arbejder - Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Hold dig orienteret om aktuelle arbejder på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

I de kommende år vil der løbende være anlægsarbejder og aktiviteter på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet langs Helsingørmotorvejen. Via denne side kan du følge med i arbejdet i de enkelte områder.

Arbejdet udføres så vidt muligt inden for normal arbejdstid, som er hverdage mellem kl. 7.00 – 18.00 og lørdage mellem kl. 7.00 – 14.00.

Vi tilstræber at minimere generne af anlægsarbejderne og gøre færdslen i området så tryg og fremkommelig som muligt. Men arbejdet kan ikke undgå at påvirke de, der færdes i området.

Hvis børnenes skolevej påvirkes af arbejdet, kan du herunder se vores anbefalinger til, hvordan de kan komme trygt til og fra skole.

Læs mere om

 • Trongårdens Byområde

  2019 - 2020

  • TEC byggemodner og bygger det nye H.C. Ørsted Gymnasium

  2019 - 2021

  • ELF Development byggemodner og bygger boliger i Trongårdens Byområde

  April – ultimo august 2020

  • Adgangsvejen fra Trongårdsparken ind over Trongårdens Byområde frem til det kommende H.C. Ørsted Gymnasium færdiganlægges med slidlag, grøfter, beplantning, mv.
 • Tracéet Nord - Hempel

  Uge 40 - 46

  Byggeriet af det nye Hempel hovedkvarter er i fuld gang på begge sider af Lundtoftegårdsvej.

  I forbindelse med etableringen af den nye Letbane, skal den eksisterende gasledning, som løber gennem byggepladsen, omlægges. For at arbejdet med omlægning af gasledning kan starte rettidigt, er det nødvendigt at udvide arbejdstiden på byggepladsen i Tracéet mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen.

  Der er givet dispensation til aftenarbejde i tidsrummet fra kl. 18.00 til 23.00 fra mandag til torsdag i perioden uge 40 til uge 46.

  Arbejdet udføres, så det generer nabolaget så lidt som muligt. 

  Ønsker du løbende at modtage information om arbejdet med byggeriet af det nye Hempel hovedkvarter, kan du sende en e-mail til communications@hempel.com med overskriften ”Byggeri”. Så sørger Hempel for, at du kommer på modtagerlisten.

 • Dyrehavegårds Jorder - LIFE

  Nyt fra byggepladsen

  Byggeriet af LIFE Campus skrider planmæssigt fremad. Byggepladsen og byggepladsvejen er færdigetableret, og arbejdet med at støbe fundamentet er i fuld gang. Det forventes, at de første betonelementer kan monteres i kælderen i midten af februar.

  Langs Rævehøjvej, tæt ved indkørslen til byggepladsvejen, har Vestforbrænding i den seneste tid lagt nye fjernvarmerør. Fjernvarmearbejdet på Rævehøjvej forventes afsluttet i uge 8, hvor indkørslen til byggepladsen bliver reetableret, og byggepladsskiltet flyttes ned til Rævehøjvej. Der opsættes samtidig belysning langs cykelstien for at gøre området mere trafiksikkert.

  Naturstien fra Rævehøjvej til Trongårdsskolen er ført rundt om byggepladsen og er farbar gennem fredskoven.

  Byggeriet forventes at være færdigt medio 2021, hvor byggepladsvejen nedlægges, og naturområdet vil blive genskabt.