Gå til hovedindhold
Du er her:

Aktuelle arbejder - Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Hold dig orienteret om aktuelle arbejder på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen

I de kommende år vil der løbende være anlægsarbejder og aktiviteter på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet langs Helsingørmotorvejen. Via denne side kan du følge med i arbejdet i de enkelte områder.

Arbejdet udføres så vidt muligt inden for normal arbejdstid, som er hverdage mellem kl. 7.00 – 18.00 og lørdage mellem kl. 7.00 – 14.00.

Vi tilstræber at minimere generne af anlægsarbejderne og gøre færdslen i området så tryg og fremkommelig som muligt. Men arbejdet kan ikke undgå at påvirke de, der færdes i området.

Hvis børnenes skolevej påvirkes af arbejdet, kan du herunder se vores anbefalinger til, hvordan de kan komme trygt til og fra skole.

Læs mere om

 • Trongårdens Byområde

  2019 - 2020

  • TEC byggemodner og bygger det nye H.C. Ørsted Gymnasium

  2019 - 2021

  • ELF Development byggemodner og bygger boliger i Trongårdens Byområde

  April – ultimo august 2020

  • Adgangsvejen fra Trongårdsparken ind over Trongårdens Byområde frem til det kommende H.C. Ørsted Gymnasium færdiganlægges med slidlag, grøfter, beplantning, mv.
 • Tracéet Nord - Hempel

  Uge 40 - 46

  Byggeriet af det nye Hempel hovedkvarter er i fuld gang på begge sider af Lundtoftegårdsvej.

  I forbindelse med etableringen af den nye Letbane, skal den eksisterende gasledning, som løber gennem byggepladsen, omlægges. For at arbejdet med omlægning af gasledning kan starte rettidigt, er det nødvendigt at udvide arbejdstiden på byggepladsen i Tracéet mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen.

  Der er givet dispensation til aftenarbejde i tidsrummet fra kl. 18.00 til 23.00 fra mandag til torsdag i perioden uge 40 til uge 46.

  Arbejdet udføres, så det generer nabolaget så lidt som muligt. 

  Ønsker du løbende at modtage information om arbejdet med byggeriet af det nye Hempel hovedkvarter, kan du sende en e-mail til communications@hempel.com med overskriften ”Byggeri”. Så sørger Hempel for, at du kommer på modtagerlisten.

 • Dyrehavegårds Jorder - LIFE

  1. november

  Det første spadestik tages til LIFE Læringscenter

  Uge 39 og 40

  • LIFE etablerer en byggeplads med tilhørende byggepladsvej fra Rævehøjvej, som placeres umiddelbart vest for Force instituttet
  • Indkørslen laves med gode oversigtsforhold, så cykelstien på Rævehøjvej forbliver sikker
  • Al trafik til og fra byggepladsen kommer til at foregå via den nye byggepladsvej

  Når byggepladsen er etableret, starter selve byggeriet omkring 1. november. Byggeriet forventes at være færdigt medio 2021, hvor byggepladsvejen nedlægges, og naturområdet vil blive genskabt.