Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Læs mere om

 • Hempel

  Seneste nyt om byggeriet

  Byggeriet af Hempels nye domicil langs Lundtoftegårdsvej øst nærmer sig sin afslutning.

  Den nye bygning, som bliver en del af det samlede Hempel Campus, blev i november forbundet til Hempels eksisterende hovedkontor med en 60 m lang gangbro. Bygningen forventes klar til brug i midten af marts 2021.

  Derefter vil forbipasserende kunne opleve en lind strøm af Hempels medarbejdere og gæster krydse Lundtoftegårdsvej i en højde af 7,5 meter.

  Baggrund

  Lyngby-Taarbæk Kommune solgte i 2017 efter endt udbud et areal på ca. 12.000 m2 i en del af det nordlige Tracéet langs Helsingørmotorvejen til Hempel. Læs pressemeddelelsen om det solgte areal her.

  I november 2018 blev lokalplan 288 vedtaget. Klik her for at læse lokalplan 288.

 • Benjamin Capital

  Lyngby-Taarbæk Kommune solgte i 2015 efter endt udbud et areal på ca. 8.545 m2 i en del af det sydlige Tracéet langs Helsingørmotorvejen til Benjamin Capital.

  Foruden et bilhus, har Benjamin Capital opført et hotel med tilhørende fitnesscenter.

  Tidsplan  - hhv. bilhus og hotelbyggeri

  I juni 2016 blev lokalplan 265 vedtaget. Klik her for at læse lokalplan 265.

  I januar 2019 blev bilhuset taget i brug.

  I efterår/vinter 2020 blev hotel inklusiv fitnesscenter ibrugtaget.

 • Tracéét Syd

  Lyngby-Taarbæk Kommune har i perioden 17.3.2020 til 15.5.2020 haft et areal på ca. 5.560 m2 til salg i en del af Tracéet Syd langs Helsingørmotorvejen og den fremtidige letbane.

  Efter endt udbud og gennemgang af indkomne bud har kommunalbestyrelsen besluttet ikke at sælge arealet.

Kommuneplan 2017

Det ca. 2,5 km lange område langs Helsingørmotorvejen (Tracéet) er i Kommuneplan 2017 udlagt til bl.a. videnserhverv, offentlig service og boliger.

Byudvikling i tracéet giver nye muligheder for at udbygge vidensmiljøet i tilknytning til DTU med fx videnserhverv, hotel- og konferencefaciliteter, undervisning og boliger samt pladskrævende, ikke-trafikskabende detailhandel i den sydligste ramme.

Planlægningen understøtter fortætning og bæredygtig byudvikling omkring den fremtidige letbane. Høj kvalitet i arkitektur, landskab og byrum er centralt, hvilket bl.a. sikres gennem krav om variation i højder og udformning af bebyggelsen.

Du kan læse mere om rammerne og anvendelsesmulighederne i Kommuneplan 2017, der blev vedtaget af kommunalbestyrelsen 21. december 2017.