Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Holmelinsvej 9, 2800 Kgs. Lyngby – Budfrist den 31. januar 2022

Ejendommen matr.nr. 19f, Kgs. Lyngby By, Christians, beliggende Holmelinsvej 9, 2800 Kgs. Lyngby, udbydes til salg.

Kendetegn: Ejendommen ligger tæt på Lyngby Centrum og alligevel i rolige omgivelser i et villakvarter med både etageejendomme og villaer. Der er tale om en charmerende pudset ejendom med rødt tegltag, opført i 1903 og til/ombygget i 1956. Ejendommens aktuelle anvendelse er udlagt til daginstitution og er pt. lejet ud til Børnehaven Mariehøj der er en selvejende, privatdrevet institution med plads til 32 børn fra 2 år og 9 måneder til skolestart.

Ejendommen: Ejendommens anvendelse som daginstitution gør, at den rummer værelser indrettet til mindre kontor/møderum, opbevaring samt opholdsrum. Endvidere fælles badefaciliteter samt omklædning og toiletter. Store fællesrum/stuer en-suite med plads til leg og aktivitet, køkkenfaciliteter med spiseplads til børnene samt stor stue. Endvidere en hyggelig udestue, en dejlig forhave samt en stor legeplads med gyngestativ, sandkasse og grønne arealer med plads til udendørs aktiviteter. I kælderen findes vaskerum, opbevaring, omklædning og teknikrum.

Ejendommen er beliggende i byzone.

Ejendommen er energimærket E.

Købstilbud afgives på grundlag af udbudsmaterialet bestående af udbudsvilkår med tilhørende bilag samt med eventuelt supplerende materiale og rettelser/tilføjelser. Udbudsmaterialet vil sammen med købsaftalen udgøre aftalegrundlaget for salget af ejendommen.

Købstilbud skal afgives skriftligt med angivelse af et fast beløb. Købesummen betales kontant.

Købstilbud skal være modtaget på Rådhuset, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby senest den 31. januar 2022 kl. 12.00. De nærmere vilkår for afgivelse af købstilbud fremgår af udbudsmaterialet.

Se udbudsvilkår og bilag for ejendommen her i dette link - opdateret 10. januar 2022