Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Raadvad 1, 2800 Kgs. Lyngby – Budfrist den 30. august 2021

Ejendommen matr.nr. 1l, Jægersborg Dyrehave, Taarbæk, beliggende Raadvad 1, 2800 Kgs. Lyngby, udbydes til salg.

Kendetegn: Ejendommen - Lyngby Vandrerhjem - ligger omgivet af Dyrehaven. Der er tale om en fredet bygning, der blev opført i 1919 som skole for børn af ansatte på Raadvads lokale knivfabrik. Ejendommen er beliggende ca. 8 km. fra Lyngby Centrum samt ca. 20 km fra Københavns Indre By.

Ejendommen: Ejendommens nu mangeårige anvendelse som vandrerhjem gør, at den rummer 22 værelser med køjesenge fordelt på henholdsvis 1 sengs værelser op til 10 sengs værelser, og der er fælles badefaciliteter på etagerne. Stor fælles spisesal samt køkkenfaciliteter, stor pejsestue, der kan benyttes til kurser med plads til ca. 70 kursusdeltagere. Hertil kommer en række mindre møderum samt en gårdhave. Vandrerhjemmet er desuden indrettet med en privatbolig med egen have.

Ejendommen og dens umiddelbare omgivelser er fredet iht. bygningsfredningsloven og fredningen omfatter hovedbygningen, de to pavilloner og haven.

Der er noteret fredskov på 3.000 m2 på ejendommen. Fredskoven er placeret i den nordlige del på ejendommen.

Ejendommen er beliggende i landzone og i et område, der er omfattet af lov om naturbeskyttelse.

Ejendommen er energimærket D.

Købstilbud afgives på grundlag af udbudsmaterialet bestående af udbudsvilkår med tilhørende bilag. Udbudsmaterialet vil sammen med købsaftalen udgøre aftalegrundlaget for salget af ejendommen.

Udbudsmaterialet kan ses her via dette link - opdateret 23. juli 2021

Købstilbud skal afgives skriftligt med angivelse af et fast beløb. Købesummen betales kontant.

Købstilbud skal være modtaget på Rådhuset, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby senest den 30. august 2021 kl. 12.00. De nærmere vilkår for afgivelse af købstilbud fremgår af udbudsmaterialet.