Gå til hovedindhold

Vi har fejl på telefonerne ...

og vi beder dig have tålmodig og eventuelt ringe igen eller prøve på anden måde.

Du er her:

Kontorelever

Vi går efter at finde Danmarks bedste kontorelever – er du én af dem? Lyngby-Taarbæk Kommune har ét fælles grundlag for ledere og medarbejdere, og vi arbejder sammen om ét fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv

Hvad vi kan tilbyde vores kontorelever

Som kontorelev i Lyngby-Taarbæk Kommune vil du få en alsidig uddannelse og et spændende arbejdsmiljø.

Under din elevtid vil du normalt, som udgangspunkt, få mulighed for at arbejde i 2 af vores 10 centre. Du har mulighed for at ønske, hvor du skal være i praktik i kommunen.

Få indblik i vores organisation under Om kommunen -> Organisation, og via menuen læse om hvert center.

Elevnetværk

Vi ansætter typisk ca. 4-5 kontorelever om året. Det skaber muligheder for et godt elevnetværk. Hos os vægter vi elevnetværket højt, da vi mener, at det bidrager positivt til en god elevtid. Derfor vil du også få mulighed for at være med til forskellige faglige og/eller sociale arrangementer sammen med de andre elever.

For at sikre dig en god og lærerig elevtid vil du få en overordnet oplæringsplan og uddannelsesplan for det enkelte praktiksted, så du fra starten har indblik i, hvad du skal igennem og lære i din elevtid.

Elevvejleder

Du vil sammen med de andre kontorelever få en grundig introduktion i løbet af den første måneds ansættelse, og på hvert praktiksted vil du have en elevvejleder. Elevvejlederen vil klæde dig godt på til opgaveløsningen, og vil sammen med dig have ansvaret for, at du får et rigt udbytte af din kontoruddannelse. 

Ingen aldersbegrænsning

I Lyngby-Taarbæk Kommune ansætter både unge kontorelever og voksenelever.

Om uddannelsen

Uddannelsen tager op til 2 år og veksler mellem praktik og 3 skoleperioder. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve og eksamen. Skoleperioderne foregår på Handelsskolen, UNord i Kgs. Lyngby.

Læs mere om kontoruddannelsen på UddannelsesGuiden.

Ansøgning

Vi slår normalt kontorelevstillinger op i starten januar og afholder samtaler midt i februar. Ansættelse sker pr. 1. september.

Løn og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst (overenskomst for administration og IT, indgået mellem Kommunernes Landsforening og HK Kommunal).