Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Sygeplejerske i dagvagt søges til Trænings- og rehabiliteringscentret

Spændende sygeplejerskestilling er ledig i en velfungerende organisation med fokus på udvikling og faglighed

Sygeplejerske i dagvagt søges til Trænings- og rehabiliteringscentret

Lyngby-Taarbæk kommunes nye Trænings-og rehabiliteringscenter (TRC) søger 2 sygeplejersker pr. 1. juli 2022 eller snarest muligt, da vores ene sygeplejerske er gået på pension og den anden har fået en specialistfunktion i kommunen.
Trænings- og rehabiliteringscentret er fyldt med dejlige borgere og engagerede personaler, der gerne vil have dig som kollega. Personalet siger ”Vi er gode til at hjælpe hinanden og vi støtter, vejleder og øser af den viden vi har”. Stillingen i dagvagt er et tilbud, som giver mulighed for at du kan starte i et trygt miljø med fokus på kompetenceudvikling.
Vores kerneopgave er:
I Trænings-og rehabiliteringscentret lykkes vi, når borgere med et rehabiliterende behov oplever, at når de gennem meningsfuld aktivitet og deltagelse opnår at mestre eget liv bedst mulig.”
Vil du være med til at løfte vores kerneopgave?
Så er vi en arbejdsplads, hvor dine faglige og personlige kompetencer kan komme i spil i trygge rammer
TRC har eksisteret siden december 2019, og har 40 døgnrehabiliteringspladser fordelt på 5 etager (teams). Vi modtager overvejende borgere efter et forudgående indlæggelsesforløb på hospital, men modtager også borgere i palliative /terminale forløb.

Du vil blive tilknyttet et team, som består af en sygeplejerske, social og sundhedsassistenter og terapeuter. Teamet arbejder tværfagligt med en rehabiliterende tilgang til 7-8 borgere. TRC har også et tæt samarbejde med MAT (mobil akut team), som kan kontaktes ved akut behov for råd, hjælp og vejledning.
Du bliver også en del af et velfungerende sygeplejersketeam på 6 sygeplejersker om dagen og 2 om aftenen, der arbejder tæt sammen, og en udviklingssygeplejerske.
Citat fra nyansat sygeplejerske Jeanette ”Mit arbejde som sygeplejerske på TRC er en virkelig spændende og alsidig hverdag, hvor jeg har mange forskellige opgaver i løbet af dagen, bl.a. koordinering, tværfagligt arbejde, kompleks sygepleje og meget mere. Ledelsen er fantastisk og nærværende, hvilket bl.a. gør hverdagen nemmere som børnefamilie. Personalegruppen er rigtig velfungerende, hvor man støtter, lytter og sparer med hinanden. Der er meget fokus på kompetenceudvikling i samarbejde med vores udviklingssygeplejerske”
Som sygeplejerske arbejder du hver 6. weekend, 37 timer om ugen. Hvis du har særlig behov for en mindre ansættelse, kan det aftales til samtalen.
Vi søger en sygeplejerske til vores geriatriske team 2 og team 3, som har følgende faglige og personlige kompetencer:

 • Kan arbejde efter gældende instrukser og standarder og har gode formidlingsevner.
 • Kan samarbejde med afdelingsleder om opfølgning på mål og ydelser mhp udvikling af sygeplejen, kvalitet og patientsikkerhed.
 • er i besiddelse af faglig stolthed og engagement
 • Nysgerrig over for andre faggruppers viden og kunnen
 • er anerkendende i dialogen og samarbejdet
 • har lyst til at lære at være tovholder på borgerforløb og være med til at kordinere borgerforløb mellem hospital, hjemmepleje og egen læge

Vi tilbyder:

 • en arbejdsplads med høj grad af medarbejderinddragelse/indflydelse
 • en arbejdsplads, hvor du er med til at sætte mål og retning for det nye Trænings- og rehabiliteringscenter
 • et godt fagligt miljø (mono og tværfagligt) i konstant udvikling og godt arbejdsmiljø
 • Grundig introduktion
 • kontinuerlig kompetenceudvikling

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn.
Ansøgningsfrist:20 maj 2022
Samtaler forventes afholdt uge 21 eller 22
I Center for Sundhed og Omsorg har vi erfaring for, at mangfoldighed er en styrke, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnicitet til at søge.
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:
Afdelingsleder Kristina Bartholin Henrichsen tlf. 2399 2472