Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Sygeplejestuderende? Vi har et fagrelevant og fleksibelt sommerferie-/studiejob til dig

Snus til primær sektors opgaver og udfordringer

Sygeplejestuderende? Vi har et fagrelevant og fleksibelt sommerferie-/studiejob til dig

Kunne du tænke dig at afprøve din sygeplejefaglighed i praksis og samtidig tjene penge, så har vi et studiejob til dig i Lyngby-Taarbæk Kommune - kun 20 min med tog fra Kbh H.

Vi tilbyder
Hos os kan du udvikle din sygeplejefaglighed og finpudse dit CV. For eksempel har du mulighed for i praksis at arbejde med:

  • Grundlæggende pleje
  • Det akutte
  • Nærvær

Vi søger studerende, som ønsker at være afløsere i sommerferien eller ønsker et studiejob på vores Trænings- og Rehabiliteringscenter i Lyngby eller et af vores plejecentre: Solgården, Virumgård, Bredebo eller Baunehøj.
Som afløser hos os, får du set sygeplejefaget fra en anden vinkel – du møder mennesker, hjælper mennesker og gør en forskel. Samtidig får du boostet din grunduddannelse, så du står stærkere, når du er færdiguddannet.

Fleksibel arbejdstid
Vi tilpasser din arbejdstid efter hvor mange timer, du ønsker at have om ugen, om det skal være dag- eller aftenvagter. Du behøver ikke bruge hele din ferie hos os, men du kan melde ind hvilke uger/dage i ferien, du ønsker at arbejde.

Introduktion til stillingen
For at give dig en god indflyvning i arbejdet tilbyde vi dig en grundig introduktion til afløserstillingen, der hvor du ansættes – desuden tilbyder vi:

  • Et 6 timers kursus i grundlæggende sygepleje og personcentreret omsorg, herunder demenssygdom og kommunikation - gode tips i hverdagen når du arbejder med mennesker med demens. Vi kommer også til at tale om magtanvendelse og GPS, og hvordan du kan samarbejde med kollegaer og pårørende. I den grundlæggende sygepleje har vi fokus på hygiejne, observationer, grundlæggende sygeplejeopgaver, væske og ernæring samt inkontinens og hjælpemidler hertil.
  • Et 5 timers SAFE-kursus der handler om at gå sundt på arbejde og komme sundt hjem. Her er det temaer som sundhed, arbejdsmiljø, forebyggelse og ergonomi, der er i fokus, så du kan passe på dig selv samtidig med, at du passer på vores borgere.
  • En studiedag med vores Mobile Akut Team, der giver dig indsigt i de mange alsidige opgaver de varetager.

Er du interesseret, så skriv en ansøgning, hvor du kort fortæller om din faglige baggrund, hvorfor du søger stillingen, og om du har nogle særlige ønsker til arbejdstid eller fagligt indhold i stillingen.

Du er også meget velkommen til at komme ud og hilse på os samt få en uforpligtende snak eller ringe til afd.leder Anya Lund Andersen på 29220382 eller Lena Jungemann på 21336512, hvis du vil høre mere om stillingerne.

Frist 30. juni 2022

Løn
Løn følger DSR/SLS-overenskomst for sygeplejestuderende.