Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Vuggestue Pædagog til et af Virums mest populære Børnehuse

Ønsker du at arbejde i en velfungerende institution med godt kollegaskab i naturrige omgivelser med direkte adgang til Lyngby Åmose?

Vuggestue Pædagog til et af Virums mest populære Børnehuse

Pædagog til et af Virums mest populære Børnehuse

Kathryn har valgt at stoppe for at få tid til at rejse og nyde børnebørnene, derfor søger vi en pædagog til vuggestuen.

Børnehuset Humlehuset er et integreret dagtilbud for 74 børn fra 0-6 år. Vi har 24 vuggestuebørn fordelt i 2 grupper og 50 børnehavebørn fordelt i 3 aldersopdelte grupper. Vi bor i en skøn gammel villa og et "nyere" skovhus i en ca. 5000 m2 pragtfuld have, der udfordrer leg, sanser, fantasi og motorik. Vores bakkede have er fyldt med æbletræer, store klatretræer, hyggelige legekroge samt køkkenhave og frugtbuske.

Fra haven har vi direkte adgang til Prinsessestien og Lyngby Åmose, som er et unikt naturområde, og giver optimale muligheder for et rigt udeliv. Hele herligheden ligger kun 10 min. gang fra Sorgenfri station.

Vores Værdier
I Humlehuset har vi fokus på at, barnet omgives af trygge rammer og nærværende voksne. I vores dagligdag har vi øje for det enkelte barns behov, både psykisk og fysisk. Barnet skal mødes med forståelse, og anerkendes for dets forskellige følelser forankret i et menneskesyn om gensidig ligeværdighed. Vi har respekt for, at det enkelte barn er sit eget individ med forskellige ønsker og behov. Sidst men ikke mindst har vi fokus på, at børnene skal have det sjovt – for at have det sjovt skal barnet opleve nærvær og empati, samt opleve en god stemning i huset og i vores store dejlige magiske have.

Som pædagog hos får du:

  • 14 kompetente kollegaer, der tager sig af hinanden
  • et hus med mange muligheder og et eventyrligt og inspirerende udeliv
  • en forældregruppe, der engagerer sig og vil det bedste for Humlehuset
  • mulighed for faglig udvikling via kurser og professionelle læringsfælleskaber

Din profil
For at passe ind hos os, lægger vi vægt på, at du er fagligt velfunderet. Du skal have overblik over de enkelte børns udvikling, trivsel og læring i tæt samarbejde med forældre, det øvrige personale og din leder. Du trives med at være ude og udforske naturen sammen med børnene og har en nysgerrig og åben tilgang til både egen og andres praksis. Som person er du anerkendende, omsorgsfuld og nærværende og formår at tage ansvar på dig og navigere i en travl hverdag. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og har en naturlig interesse for husets sociale liv og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Ring til leder Anette på 20123725 der eller til souschef Trine på 27213978 for at aftale et tidspunkt, hvor du kan kommer og besøger os.

Ansøgningsfrist er 28.6.22, men skynd dig hellere at sende os en kort motiveret ansøgning samt dit CV. Da vi afholder samtaler løbende.

Ansættelsesforhold
Stillingerne er sat til mellem 32-37 timer. Skriv i ansøgningen, hvor mange timer du søger.

Ansættelsesforhold
32-37 timer

Tiltrædelse
1.8.22

Arbejdssted
Børnehuset Humlehuset