Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Er du en kreativ sjæl, der brænder for musik, billedkunst og dansk

Så har vi drømmejobbet til dig!

Er du en kreativ sjæl, der brænder for musik, billedkunst og dansk

På Lindegårdsskolen vil du møde et fantastisk kollegialt fællesskab, dejlige børn og en nyrenoverede skole, som danner rammen for spændende læringsmiljøer.

Vi søger en engageret musiklærer, der også kan undervise i billedkunst og dansk i indskolingen.
Kan du se dig ind i at kunne varetage ovenstående fag, vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

  • I din ansøgning skal det fremgå, hvilke fag du kan varetage og øvrige kompetencer, samt om du eventuelt er interesseret i en stilling på nedsat tid.

På Lindegårdsskolen har vi et tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, ledelse, forældre og elever. Vores nyrenoveret skole ligger tæt på smukke naturomgivelser og har små klassekvotienter.

Er du nysgerrig på elevernes verden, og har du lyst til at tage udgangspunkt i det, når du underviser og møder eleverne i det hele taget, vil vi rigtig gerne se din ansøgning.

Vi lægger stor vægt på et læringsmiljø med elevens læring og trivsel i centrum, og som bygger på vores kerneværdier; Nysgerrighed, Nærvær, Samarbejde og Mangfoldighed. Det ses blandt andet ved engagerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen om både klasserne og fagene, to velfungerende elevråd, engagerede kontaktforældre og en skolebestyrelse, som er interesseret i at være en støttende og naturlig del af skolens udvikling. Skolen har et stærkt kollegialt fællesskab på tværs af skole og fritid, og er særligt kendetegnet ved en god, anerkendende og omsorgsfuld stemning blandt hele personalet. Det er ganske simpelt et godt sted at arbejde.

Om dig

  • Du har lyst til at arbejde med eleverne i indskolingen.
  • Du brænder for dine fag og kan få dem til at leve blandt eleverne.
  • Du kan skabe en god relation til eleverne og opbygge elevernes relation til hinanden.
  • Du kan lede en klasse og læringsmiljøet i den.
  • Du har interesse i at indgå i skolens dagligdag og det stærke kollegiale fællesskab, vi har her på skolen.
  • Som person er du ambitiøs og engageret og har en positiv og anerkendende tilgang til børn og voksne.

Lindegårdsskolen er nyrenoverede/udbygget med nye udeområder fra august 2020 og er centralt beliggende i Lyngby. Det er en 2-sporet folkeskole med ca. 430 dejlige og glade børn. Den gennemsnitlig klassestørrelse er på 20 elever. Vi er 70 engagerede medarbejdere, heraf 5 personer i ledelsen – hvor én er særligt tilknyttet LKT-området.

Lyngby-Taarbæk Kommune har en arbejdstidsaftale med et undervisningsmaksimum på 780 timer årligt og maksimum 32 timers pålagt tilstedeværelse ugentligt. Der er god mulighed for kurser og faglig personlig udvikling. Samtidig tilbyder vi mentorordning for nyansatte medarbejdere

Du kan orientere dig på vores hjemmeside på www.lindegaardsskolen.ltk.dk

Ansøgningsfrist

Mandag den 27. juni 2022 kl. 12.00.

Samtaler tirsdag den 28. juni eller onsdag den 29. juni.