Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Ansvarshavende udekørende aftensygeplejerske søges

Lyngby-Taarbæk kommune søger en ansvarshavende aftensygeplejerske med ønske om at være en del af en sygepleje i udvikling

Ansvarshavende udekørende aftensygeplejerske søges

Ansvarshavende aftensygeplejerske søges til Hjemmesygeplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune med snarest tiltrædelse eller pr. 01.9.2024, hvor din ugtl. arbejdstid er på 28,75 timer om ugen med 5/2 rul.

I LTK arbejder vi i enheder, og du vil som sygeplejerske have den ansvarshavendefunktion, og være sygeplejefaglig leder for de enheder i det område du kører i. Aftenvagten hjemmeplejen i Lyngby-Taarbæk kommune består af 7 aftenenheder fordelt på to matrikler.

Som ansvarshavende aftensygeplejerske bliver du en vigtig del af en gruppe dygtige medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel og yde omsorg for
vores borgere.
Vi er en arbejdsplads med plads til den enkelte og hvor vi vægter fagligheden højt. Vi værdsætter derfor humor, ansvarlighed og faglig sparring højt, trods en travl hverdag.

Vi arbejder tværfagligt og rehabiliterende og med fokus på et sammenhængende borgerforløb, og her er koordinering, undervisning og supervision en betydningsfuld opgave.
Du kommer til at arbejde i en hjemmepleje, hvor mange faglige udfordringer er en del af hverdagen, og du vil I tæt samarbejde med social- og sundhedsmedarbejderne, have fokus på ændringer i borgerens helbredstilstand.
Vi har et massivt fokus på vores dokumentation i alle faggrupper og arbejder ihærdigt med udviklingen af den, vi søger derfor en sygeplejerske der har overblikket over den sundhedsfaglige dokumentation og ser dokumentationen som en vigtig del af borgerens sikkerhed og sikring af det faglige fokus på borgeren.

Kan du se dig selv i nedenstående?
 

 • Du er sygeplejerske med interesse for arbejdet med ældre borgere og har erfaring fra hjemmesygeplejen.
   
 • Du har solide faglige kompetencer, og er ansvarlig, systematisk, stabil og befinder dig godt med at have det faglige ansvar i dit arbejde og i en travl hverdag.
   
 • Du skaber struktur og agerer i akutte situationer og kan omprioritere arbejdsopgaver.
   
 • Du har flair for planlægning og dokumentation
   
 • Du har kørekort.
   
 • Du kan tilrettelægge og udøve sygepleje i samarbejde med andre faggrupper.


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig gode muligheder for at arbejde med alle sygeplejens funktionsområder ved at udøve, udvikle, formidle og lede sygeplejen og bruge den kliniske beslutningstagen og klinisk lederskab.
Vi har engagerede enheder med fokus på trivsel for både borgere og medarbejdere og tilbyder et job med frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling og en høj grad af indflydelse på arbejdsdagen.

Kan du se dig selv i disse rammer, er jeg/ vi meget interesserede i at se dig til en samtale.
Ansøgningsfrist: 15.7.2024 kl. 12.00

Er du blevet nysgerrig eller har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Afdelingsleder Heidi Brinchs, 24953882