Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Kom og giv professional omsorg på vores Bosted

Er du motiveret for at støtte og guide vores beboere i deres daglige gøremål? Har du erfaring med at arbejde både med pædagogiske og sundhedsfaglige metoder? Så har vi et spædende job til dig.

Kom og giv professional omsorg på vores Bosted

Vi søger en pædagog eller en social- og sundhedsassistent 37 timer ugentligt.

Hos os har det stor betydning at yde stor omsorg og professionel kærlighed.

Om jobbet

Vi er et døgndækket botilbud, vi arbejder i teams og vægter kommunikation, sparring og faglig refleksion højt. Vi mener selv at vi er ret dygtige inden for vores målgruppe.

Vi er hus F, hvor der fast bor 6 skønne mennesker, tre mænd og tre kvinder, mellem 30 og 48 år. Til at varetage det personlige og praktiske omkring vore beboere, mangler vi dig som vil være en del af et team på 12 medarbejdere der alle bidrager med hver sit faglige aspekt til de fælles aftaler.

Du kommer til at arbejde både pædagogisk og sundhedsfagligt med at støtte og guide beboerne med almindelige daglige gøremål.
Imens beboerne er i dagtilbud ordner vi praktiske opgaver i hjemmet, sørger for at dokumentere vores pædagogiske arbejde, og afholder møder med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som medarbejder på Bostedet Chr. X’s Alle, er det en forudsætning at man samarbejder tæt, brænder for pædagogikken og beboerne og kan se glæden i de små udviklingstrin.

Med fokus på den pædagogisk faglige udvikling er der også altid plads til det gode kollegaskab. Vi arbejder i tværfaglige teams, med højt til loftet og gode grin, sammensat af pædagogiske og sundhedsfaglige medarbejdere. Du får desuden en ledelse, der værdsætter initiativ, selvstændighed og medinddragelse.

Vi er et botilbud for voksne mennesker indenfor autismespektret og med andre funktionsnedsættelser. Fælles for vores beboere er, at de har brug for støtte i deres sociale liv og daglige aktiviteter. Vi profilerer os endvidere på, at vi går på opdagelse i den enkelte beboers udvikling med afsæt i relations pædagogik og Low Arousal.

Målgruppen

Målgruppen i vores afdeling er mennesker med autisme og udviklingshæmning, alle er mobile med begrænset sprog, og har et højt støttebehov. Alle beboere har alle deres særlige kendetegn og er super kærlige mennesker. Beboerne er afhængige af at medarbejderen går foran, ved siden af eller bagved og følger beboerens dagskema så trygheden er stabil. Hos os nørder vi pædagogik og bliver sammen klogere på de små detaljer og de pædagogiske muligheder inden for nærmeste udviklingszone. Vores arbejde med vores beboere kalder på høj grad af ordentlighed, moral og etik.

Om dig

Det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde både dag og aften samt hver anden weekend.

  • Vi ser gerne, at du har erfaring med autismepædagogik og er i stand til at aflæse beboernes kommunikative udspil og kontaktform helt ned i de små marginaler. 
  • Du er tålmodig og trives i rolige, stille og forudsigelige miljøer.
  • Du er en grundglad person, har let til smil og bidrager positivt til arbejdsmiljøet.
  • Du har en relevant baggrund og erfaring indenfor specialområdet, samt interesseret i at lære mere om feltet og dele ud af din viden.

Vi sørger for, at du bliver godt klædt på

Vi sørger for grundig oplæring i forhold til dit arbejde med beboerne, både via mentorordning, supervision, kurser og sidemandsoplæring og stor fokus på kompetenceudvikling.

Som vores kollega kan vi garantere dig ny viden og samtidig plads til, at du kan dele din viden i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der arbejdes i rullende vagter dag og aften samt hver anden weekend.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation. Vi tilbyder en god løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Arbejdspladsen ligger i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Er du interesseret?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 09. august 2024 kl. 12:00. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Else Randrup på telefon 21 15 22 97 / elsra@ltk.dk.

Hvem er vi?

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder helhedsorienteret med alle vores beboere, for at vores beboere får en tryg og forudsigelig hverdag. Med afsæt i hver enkelt beboer arbejder vi for at sikre beboernes trivsel, udvikling og inddragelse.

Vi arbejder med faglige tilgange som f.eks. Low Arousel, TEACCH, Tegn-Til-Tale, sansemotorik, samt øvrige faglige metodikker, som støtter beboerens trivsel og udvikling.

Du kan læse mere om Bostedet Chr. X´s Allé og Magnetens Boenheder på vores hjemmeside www.bostederne.ltk.dk

Lyt til SL’s podcast, hvor en afdelingsleder og medarbejder fortæller om pårørendesamarbejdet: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/socialp%C3%A6dagogerne/id1481961414?i=1000545555558