Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Dagvagt til vores skønne beboere på plejecenter Solgården

Bliv en del af vores dygtige team på Plejecenter Solgården. Få faste kollegaer og beboere i dagligdagen og få muligheden for medindflydelse, undervisning og kompetenceløft.

Dagvagt til vores skønne beboere på plejecenter Solgården

Vi vægter positivitet, engagement og fællesskab højt!

Vores ledige stilling er på 32-37 timer/ugen i dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Plejecenter Solgården ligger smukt omringet af marker og med kig til furesøen. Solgården består af 4 huse med i alt 104 beboere. I F-huset hvor vi mangler en ny kollega, har vi 30 boliger, hvoraf de 6 er ægtepar boliger fordelt på 3 etager.

Man vil primært blive tilknyttet en etage, så man oplever sammenhæng med kollegaer, pårørende og beboere, men da fællesskab er noget vi vægter højt, er der selvfølgelig mulighed for at gå på tværs i huset for sparring, kollegaskab og hygge.

Du vil arbejde tæt sammen med husets sygeplejerske, så vi på bedstevis kan forebygge og sundhedsfremme, så beboerne trives og oplever velvære. Ydermere har vi et tæt samarbejde med vores huslæge, ergo- og fysioterapeut.

Vi benytter Triage i vores dagligdag ved observationer og dokumentation, Og arbejder med personcentreret omsorg ud fra Tom Kitwood og blomsten og vil gerne lykkedes med dagligt at give vores beboere en meningsfuld hverdag med hjemlighed og livskvalitet.
Der vil selvfølgelig være et grundig introduktionsprogram.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Pernille Dalsgaard på telefon 29 22 03 82, hvis du vil høre mere og få en uforpligtende snak.

Frist

25. juli 2024.