Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Piccolo/servicehaj med hang til smil og samarbejde

Er service, samarbejde og kommunikation en del af dit DNA? Og har du lyst til at arbejde et halvt års tid eller mere med administrative opgaver i et velfungerende sekretariat, få friske kolleger og arbejdsdage, der aldrig er ens? Så er vi helt sikkert lige stedet for dig.

Piccolo/servicehaj med hang til smil og samarbejde

Vi har en masse spændende opgaver i vores Centersekretariat i Center for Arealer og Ejendomme. Derfor har vi brug for en ny kollega på fuld tid, der har lyst til at hjælpe os med stort og småt, så hverdagen hænger sammen. Det er et must, at du trives med at hjælpe andre, er vant til Word, Outlook osv. og har et godt humør – også på de travle dage. Måske er du lige færdig med gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse, skal have et sabbatår og har brug for et job med mening, udvikling og erfaringer.

Hvad er vores – og dine kerneopgaver?

Centersekretariatet med 14 medarbejdere arbejder med økonomi, politisk sagsbehandling, kommunikation, borgerhenvendelser, organisation, administration og ejendomsområdet. Service og kvalitet er kodeord for alt, hvad vi laver, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med tid til sparring og smil. Vores kerneopgave er at sikre, at Center for Arealer og Ejendomme er et professionelt og effektivt center. Vi udvikler og drifter alt fra dagtilbud, skoler og sportshaller til parker, byrum og veje, så borgerne har de bedst mulige fysiske rammer i et bæredygtigt perspektiv. Det er sjovt og udfordrende – du er med, hvor det sker, da Centersekretariatet har fingeren på pulsen og er omdrejningspunkt for alt fra politikerbetjening til borgerspørgsmål, rekruttering og økonomistyring.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Vi har en lang række opgaver med fokus på administration, service og kommunikation, hvor vi har brug for dig:

 • Håndtere borgerhenvendelser på mail og telefon
 • Kalenderstyring, mødeindkaldelser, mødeplanlægning og afholdelse, referater osv.
 • Bistand til digitale systemer all-round
 • Blæksprutte og praktisk hjælper, der griber og løser problemer, når de opstår
 • Hjælp til møder og events - fra invitationer til rundvisning, forplejning, oprydning osv.
 • Hjælpe projektledere med diverse faglige projekter i stort og småt
 • Kommunikationsopgaver fx lave slideoplæg, skrive nyheder mm.

Om dig

 • Gode it-kundskaber, vant til digitale systemer og hurtig til at sætte sig ind i nye
 • Sproglig stærk mundtligt og skriftligt – kan stave osv. :-)
 • Har grafisk snilde – dvs. kan lave powerpoints, præsentationer osv.
 • Ansvarsfuld, serviceminded, initiativrig, åben, har gå-på-mod og god til relationer med mange forskellige mennesker
 • Trives både med at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
 • Frisk på en bred vifte af opgaver
 • Har lyst til at gå på opdagelse og finde nye løsninger, når der er brug for det

Hvad kan vi tilbyde kollegialt?

Vi er engagerede og begejstrede for vores opgaver. Vi prioriterer trivsel og arbejdsglæde højt, og i fællesskab har vi ansvar for et miljø med teamspirit, engagement, ansvarlighed, professionalisme og værdiskabelse. Samarbejde, samspil og synergi er nøglen til faglig og social succes hos os, så du har sparringspartnere og et fagligt fællesskab.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer – løn og ansættelsesvilkår er efter overenskomst.
Ansættelsen sker som ”piccolo/servicemedarbejder ” i Centersekretariatet, Center for Arealer og Ejendomme. Arbejdsstedet er Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17 i Lyngby – to minutters gang fra Lyngby Station. Vi har personalearrangementer og en god kantine med udsigt over byen fra 5. sal, hvor du kan købe morgenmad og frokost.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning via nedenstående link – vi holder løbende samtaler så søg endelig og ring gerne nu, nu hvis du er interesseret.

Tiltrædelse

15. august 2024 - eller efter aftale.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så grib fat i afdelingschef Ida Amtoft på telefon 40 85 64 10 idaam@ltk.dk 

Om Center for Arealer og Ejendomme

Center for Arealer og Ejendomme er Lyngby-Taarbæk Kommunes byg- og driftsherreorganisation. Vi servicerer derigennem 55.000 borgere og 4.000 ansatte ved at vedligeholde og optimere kommunens ejendomme som skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, svømmehaller, kontorejendomme, omsorgsboliger, flygtningeboliger, veje og grønne områder. Den kommunale bygningsmasse har et samlet areal på 240.000 m2, og vi har samtidig ansvaret for 200 km veje og stier samt 75 ha grønne arealer og 71 ha naturområder.

Center for Arealer og Ejendomme består af ca. 260 medarbejdere, hvor ca. 60 af os er placeret på rådhuset. Du kan se organisationsdiagrammer m.m. på vores hjemmeside