Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:
Nyhed

Affaldsstrejken er ophørt og affaldsindsamling er i gang igen

Skraldebilerne er nu på gaden for at indsamle affald. Der vil dog være forsinkelser, så du kan sætte ekstra dagrenovation ved dit tømmested.

Lyngby-Taarbæk Forsyning oplyser, at konflikten mellem Remondis og deres medarbejdere nu er løst og skraldebilerne allerede er på gaden for at indsamle affald.

Indsamlingen af dagrenovation kommer til at ske efter den normale tømmeplan fra torsdag den 12/11.

Får du fx normalt tømt dagrenovation torsdag, vil det blive hentet i dag den 12/11. For du normalt tømt om onsdagen vil du først få tømt i næste uge. Dog bliver der taget ekstra affald med, hvis det er sat ved siden af. Dette gælder indtil den 19/11.

Du har mulighed for at hente en ekstra sæk på genbrugsstationen eller alternativt bruge en plastpose. Sørg for at lukke den godt til.

4-kammerbeholdere vil blive tømt hurtigst muligt, så lad den endelig stå fremme. Har du ekstra plastaffald, kan du sætte det i en klar plastpose oven på beholderen.

Hold dig opdateret på Lyngby-Taarbæk Forsynings hjemmeside