Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Borgermøde om kommunens udvikling

Lørdag d. 30. marts 2019 var borgerne inviteret på rådhuset for at komme med idéer til den fremtidige udvikling af kommunen

Flag og grøn løber - Lyngby Rådhus
Velkommen til Borgermøde om Lyngby-Taarbæks fremtid

Flagene var hejst, og den grønne løber rullet ud foran Lyngby Rådhus for de borgere, der lørdag formiddag havde taget imod kommunalbestyrelsens invitation til at deltage i dialogen om udviklingen af kommunen.

Ca. 160 borgere drøftede, hvad der skal ske i bydelene og med bylivet, med boligområderne, arkitekturen og med de grønne områder. 

Snakken gik livligt på alle rådhusets etager, og i rådhusets kantine på 5. sal kunne de fremmødte, udover at nyde udsigten, kaffe og kage, også lade sig inspirere af fremtidsforsker Jesper Bo Jensen. Han forudså bl.a., at den tiltrækningskraft, som Lyngby har i dag, vil fortsætte. Mange vil gerne bo og arbejde i Lyngby også i fremtiden.

Se Jesper Bo Jensens præsentation her.

Du kan også se et interview med Jesper Bo Jensen herunder, hvor han giver sit bud på udviklingen i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Interview med fremtidsforsker Jesper Bo Jensen

Hvad skal der ske nu?

De mange input fra dagen vil indgå i politikernes videre arbejde med planstrategien 2019. Planstrategien er kommunalbestyrelsens strategi for den fysiske udvikling af kommunen.

Når forslaget kommer i høring til efteråret, får borgerne igen mulighed for at komme med forslag og bemærkninger. Når planstrategien 2019 er vedtaget, vil den blive omsat til retningslinjer og rammer for kommunens fysiske udvikling i kommuneplanen.

Borgerne kan holde sig orienteret om det videre arbejde på kommunens hjemmeside, www.ltk.dk

Der blev trukket lod om 3x2 biografbilletter blandt de deltagere, der havde afleveret deres evalueringsskema. Vinderne blev Charlotte Algreen, Lisa Holler og Nils Peter Astrupgaard. Vinderne har fået direkte besked. 

Tak til alle som deltog i mødet!