Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - februar

Læs bl.a. om årets virksomhed 2022, tilbud til virksomheder om grøn omstilling samt tilbud til internationale medarbejdere

Vintergækker

Nyheder for februar 2023

 • Kære abonnent

  Den grønne omstilling fylder meget. Både Virksomhedsguiden og Erhvervshuset har mange tilbud til erhvervslivet, så man kan komme godt i gang - og godt videre. Vi kan kun opfordre til at besøge de to platforme og se deres tilbud.

  Noget andet, der også fylder, er ønsket om, at vores udenlandske arbejdskraft falder godt til. Erhvervslivet har brug for den højt specialiserede arbejdskraft, og de bliver, hvis de føler sig hjemme.

  Bagerst i dette nyhedsbrev finder du to nyheder på engelsk. Har du engelsktalende kollegaer, bliver vi glade, hvis du vil vise dem nyhederne. 

 • Årets virksomhed 2022

  Årets virksomhed 2022 - Scandic Eremitage

  Prisen gives til en virksomhed, der medvirker til, at ledige borgere - også borgere med særlige udfordringer - igen får fodfæste på arbejdsmarkedet til gavn for både dem selv, for virksomhederne og for byen.

  Titlen og æren tilfaldt i år Scandic Eremitage. Stort tillykke til hele holdet på Scandic!!

 • Kender du din virksomheds klimaaftryk?

  Virksomhedsguidens logo

  Hvis ikke, så kan du gå ind på Virksomhedsguiden og få en ide om det.

  På Virksomhedsguiden er der desuden en række tilbud til virksomhederne, hvor du kan få inspiration og konkrete idéer til din virksomheds grønne omstilling.

 • Se tilbuddene til iværksættere fra Erhvervshus Hovedstaden

  Logo for Erhvervshus Hovedstaden

  Beskyt din virksomhed mod at blive kopieret

  Hos Erhvervshus Hovedstaden får du vejledning i, hvordan du beskytter din virksomheds unikke viden og immaterielle rettigheder som f.eks. patent, varemærke og design. Læs mere her.

  Få hjælp til at gøre din virksomhed grøn

  Erhvervshus Hovedstaden tilbyder alle virksomheder i hovedstadsområdet gratis sparring om grøn omstilling. Du kan også tilmelde dig de nye events om bæredygtighed i februar. Læs mere og tilmeld dig her.

  Iværksættere: Bliv klædt på til at starte egen virksomhed

  Har du en forretningsidé eller -drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Så meld dig til Erhvervshus Hovedstadens webinarer og workshops for iværksættere. Læs mere og find en dato, der passer, her.

 • Nye virksomheder 2022

  På trods af et usikkert marked med stigende inflation og høje energipriser, slog mange nye virksomheder alligevel dørene op i 2022.  

  I Lyngby-Taarbæk blev stiftet 213 nye virksomheder, hvilket er 26 færre end året før. 

  Det viser en opgørelse fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond, som er en sammenlægning af Vækstfonden, DGIF og EKF Danmarks Eksportkredit.

  Øverst på listen over kommuner med flest nystiftede virksomheder ligger store byer som København, Aarhus og Aalborg, men Lyngby-Taarbæk følger godt med på en 15. plads.

 • Ny lokation: Letbanens dialogmøder foregår fremover i Magasin

  Logo for Letbanen

  Borgere og erhvervsdrivende i Lyngby-Taarbæk Kommune har løbende mulighed for at komme forbi til letbanens dialogmøder i form af et to-timers Åbent Hus-arrangement hvor man kan stille spørgsmål om letbane-byggeriet til Lyngby-Taarbæk Kommunes letbaneteam og Hovedstadens Letbane.

  Fremover foregår dialogmøderne i Magasins mødelokale på 4. sal. 

 • BID-initiativet kører fortsat med god energi

  Næste møde afholdes på Ulrikkenborg Plads den 23. februar. Hvis du ikke er på mailinglisten, kan du kontakte Mikkel Niess for mere info: Mikkel@biddanmark.dk

  Et rigtig godt eksempel på et BID-arrangement, der givet vil tiltrække mange, er fastelavn for de mindste børn. Det sker lørdag den 18. februar mellem 12.00 og 14.00 i strædet mellem Irma og Social foodies (Lyngby hovedgade 21).

  Emmerys serverer varm kakao til alle børn, og kaffe til alle voksne. 

  Irma fylder tønderne med slik, og tønderne er doneret af Fest og farver. Faraos cigarer giver præmier til kattekonger og kattedronninger. All4U børnetøj bistår med ophængning og laver gadeskilte. Frivillige fra Røde Kors og BID-gruppen afholder arrangementet.

  Rigtig god fornøjelse!!

  3 sorte fastelavnskatte
 • Q&A about the Danish Tax System

  Logo for The Danish Tax System

  The online event about the Danish Tax System Online is tailored for internationals living and working in Denmark.

  This Q&A is free of charge but registration is required!

  Thursday March 16:

  Direct registration: Danish Tax System Online Q&A (danskindustri.dk) 

  Facebook-registration: The Danish Tax System Online Q&A - Tax Assessment! | Facebook

  Thursday March 23:

  Direct registration: Danish Tax System Online Q&A (danskindustri.dk)

  Facebook-registration: The Danish Tax System Online Q&A - Tax Assessment! | Facebook

  Prepare for the live Q&A by watching a video on the Danish tax system made by the

  Confederation of Danish Industry, International House Copenhagen and the Danish Tax Agency. The video gives you an introduction to the Danish tax system including what your tax money is spent on and how you pay the right amount of tax.

  Watch the video The Danish Tax System (2021) here.

 • Library in English

  Events på engelsk på Stadsbiblioteket - Your Library in English

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook