Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - november

Læs bl.a. om kåring af årets virksomhed, erhvervskonferencen "Partnering for the Future" og udbud af en købmandsbutik

Efterårsløv

Nyheder for november 2022

 • Kære abonnent

  Der sker meget i Lyngby-Taarbæk Kommune på erhvervsfronten. Der er mange tilbud, tiltag og arrangementer. Vi håber, vi ses ”derude”.

  Og vi skal atter kåre Årets Virksomhed. Vi håber, der kommer mange gode forslag ind.

  Skulle der være noget du vil vende, eller er du i tvivl om din indgang til kommunen i erhvervsrelaterede spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte erhverv@ltk.dk.

 • Er din virksomhed Årets Virksomhed 2022?

  Årets virksomhed 2022

  Lyngby-Taarbæk Kommune uddeler igen i år prisen Årets Virksomhed til en lokal virksomhed, som har udvist et særligt socialt ansvar i den lokale beskæftigelsesindsats.

  Det er nu, du kan indstille din arbejdsplads, din eller en anden virksomhed, som du mener har gjort en særlig indsats i forhold til at:

  1. Få flere unge i uddannelse eller job
  2. Ansætte ledige seniorer med risiko for langtidsledighed
  3. Ansætte ledige borgere på kanten af arbejdsmarkedet

  ”Flest mulige borgere skal have tilknytning til arbejdsmarkedet – også borgere med særlige udfordringer. Rigtig mange af vores lokale virksomheder udviser et stort socialt ansvar på dette område - og det vil vi gerne hylde” siger borgmester Sofia Osmani, Lyngby-Taarbæk Kommune.

  Indstilling til Årets Virksomhed foregår ved, at du sender din begrundet indstilling til aaretsvirksomhed@ltk.dk

  Der er åbent for indstillinger fra 14. oktober til 8. november 2022.

  Vinderen af prisen Årets Virksomhed 2022 kåres ved et virksomhedsarrangement i starten af 2023, hvor alle nominerede virksomheder hyldes.

  Du kan læse mere om prisen på kommunens hjemmeside: www.ltk.dk/aarets-virksomhed
   

 • Deltag i konferencen "Partnering for the Future"

  Konferencen Partnering for the Future

  Kom først som medlem eller samarbejdspartner og hent din billet til Science City Lyngby konferencen.

  Det er nu 10 år siden, at Science City så dagens lys, og i dag står vi på et stærkt og tillidsfuldt fundament.

  Relationer og netværk er styrket, vi ved hvem vores naboer er, og adgangen til specialiseret knowhow, ressourcer og globalt talent er inden for kort rækkevidde. Sammen har vi skabt rammerne for et af Europas førende innovationsdistrikter og en af Danmarks mest attraktive byer at investere i.

  På erhvervskonferencen 'Partnering for the Future' d. 10. november, fejrer vi foreningens 10-års jubilæum og sætter fokus på helt centrale indsatser, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

  Kom med og bliv bl.a. klogere på, hvordan partnerskaber kan være vejen til at lykkes med den grønne omstilling.

  Vi håber konferencen både vil motivere og inspirere til bæredygtig udvikling og kickstarte nye samtaler og fælles initiativer på tværs af økosystemet.

  Hent din billet og læs mere om program & Talere her.
   

 • UDBUD: Kolonial/Købmandsbutik i Taarbæk

  Butikken er en lokal købmands butik med salg af kolonial – og dagligvarer til indbyggerne i Taarbæk samt andre.

  Og der er åbent hus for besigtigelse på Taarbæk Strandvej 90, 2930 Klampenborg, torsdag, den 24. november 2022 mellem kl. 10.00 og kl. 11.00

  Læs meget mere om udbuddet her. 
   

 • Webinar om det danske skattesystem

  Logo for Skattestyrelsens webinar Det danske skattesystem

  Webinaret er målrettet internationale medarbejdere, der bor og arbejder i Danmark.

  På webinaret lærer man, hvad skattekronerne bruges på, og hvordan skatteprocenten fastsættes.

  • Tid: Tirsdag d. 8. november 2022 kl. 17-18.30.

  Læs mere om webinaret og tilmelding her.
   

 • International rekruttering – sådan kommer du i gang

  D. 30. november 2022 holder Dansk Industri og Copenhagen Capacity et arrangement for virksomheder, som gerne vil i gang med at ansætte internationale medarbejdere.

  Står din virksomhed på tærsklen til at rekruttere jeres første internationale medarbejder? Har I allerede været i gang med den første internationale rekruttering, men vil gerne vide mere?

  Dansk Industri og Copenhagen Capacity har samlet nogle af de førende eksperter inden for international rekruttering og onboarding, samt virksomheder med konkret og praktisk erfaring.

  Arrangementet er til virksomheder, der har ingen eller lidt erfaring med international rekruttering, eller virksomheder, der allerede arbejder med international rekruttering og som gerne vil dykke endnu mere ned i emnet og vidensdele med andre.

  • Tid: onsdag d. 30. november 2022 kl. 10-15
  • Sted: DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

  Læs mere om arrangementet og tilmelding her.
   

 • Bliv bedre til bæredygtigt salg

  Logo for Erhvervshus Hovedstaden

  Meld dig til en 2-timers workshop og bliv bedre til at matche dine kunders krav om bæredygtige løsninger.

  Flere virksomheder har allerede skabt en konkurrencefordel ved at tænke bæredygtighed ind i deres salg - og kan dermed tilbyde markedet løsninger med en mere grøn profil.

  Samtidig kræver kunder og omgivelser i stigende grad certificering og dokumentation af bæredygtige tiltag. Der er for de fleste derfor et potentiale i bedre at udnytte muligheder i kommunikation af nuværende initiativer.

  Uanset om I ønsker at skabe cirkulære løsninger eller blot kommunikere ansvarlighed på en måde, der ikke opfattes som greenwashing, bør I forholde jer til, hvad der skaber værdi hos kunderne.

  Workshoppen afholdes flere gange på Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø:

  Klik på den dag, der passer dig, og læs mere om workshoppen og tilmelding.
   

 • Sommerens byrumsforsøg på Lyngby Hovedgade er nu slut

  Logo for Letbanen

  Udeservering, markedsboder, fællessang, tirsdagsstrik og andre aktiviteter i de midlertidigt afspærrede p-pladser på Hovedgaden er nu slut, og p-pladserne på Lyngby Hovedgade i siden med de ulige husnumre er genåbnet for parkering.

  Læs mere om byrumsforsøget her.

  Hold dig informeret om letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune via vores nyhedsbrev, der udkommer hver måned. Info og tilmelding her.

 • Få gratis promovering af dine kulturevents i ny (lokal) app

  Kulturapp - gogoo

  Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået et samarbejde med Wonderful Copenhagen, visitlyngby.dk og Kultur- og Eventguiden gogoo omkring en ny app, der giver brugerne et overblik over kulturelle arrangementer og events både landsdækkende og lokalt i Lyngby-Taarbæk.

  For jer som aktører betyder det en markedsføringsplatform, der giver øget eksponering af jeres kulturarrangementer og events i byen - helt gratis.

  gogoo har allerede rundet 15.000 downloads.

  Hent gogoo appen gratis i App Store og på Google Play og få information, overblik og inspiration til det lokale kulturliv lige ved hånden og brug selv app’en i din markedsføring.

  Du kan også altid henvende dig direkte til gogoo på mail: maria@gogoo.dk eller mobil 2624 4181.
   

 • Næste BID-møde er d. 9. november

  BID-danmark

  BID-folkene er gået sammen med Marianne Lubanski fra Science City, BIDdanmark og Jacob Baltzer fra Baltzer El-installation. Der er nu taget initiativ til et gratis energitjek på 4 butikker og cafeer i byen.

  Resultatet kan derefter deles med byens andre butikker og cafeer, så alle får gavn af de råd og anbefalinger der kommer ud af gennemgangen.

  Og så er der fuld gang i planlægningen af julen.

  Nysgerrig? Så mød op. Næste BID-møde afholdes den 9. november. Hvis du ikke har været med før, så skriv til, Mikkel Niess: Mikkel@biddanmark.dk, så får du tilsendt referat af sidste møde og invitation til årets sidste møde. Tilmelding er ikke nødvendig.

  Er du i øvrigt nysgerrig på BID-arbejdet, er du også altid velkommen til at kontakte Erhvervskontakten via erhverv@ltk.dk.
   

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook