Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - november

Læs om bl.a. byens aktiviteter og events i november, iværksættertilbud i Erhvervshus Hovedstaden og nyt forum for byudvikling

Efterårsløv

Nyheder for november 2023

  • Kære abonnent

    Regeringen foreslår, at alle skoleelever skal have mulighed for erhvervspraktik, og derfor skal der findes cirka 60.000 erhvervspraktikpladser på landsplan årligt.

    I løbet af en erhvervspraktik får I mulighed for at introducere jeres virksomhed for de små ungdomsårgange, som er på vej ud på arbejdsmarkedet.

    Vi håber, I har mulighed for at byde grundskolens elever indenfor til erhvervspraktik.

  • Aktiviteter og events

    Logo for Lyngby-Taarbæk Kommune

    Morgenmøde

    Vi inviterer til årets sidste morgenmøde mandag den 20. november. Der kommer snart en invitation, men reserver datoen allerede nu.

     

    Turismenetværket

    Turismenetværket er for kommunens turismeerhverv. Vi holder netværksmøde den 30. november på Classic Car.

    ER du medlem af netværket får du en invitation. Er du ny aktør i kommunen, er du velkommen til at rette henvendelse til erhverv@ltk.dk, hvis du vil høre mere og måske melde dig ind.

     

    Black Friday og juletræstænding

    November måned byder på flere traditionsrige events i byen, som plejer at skabe liv og handel trods vintermørket.

    Byens juletræ vil igen i år stå på Kulturtorvet. Selve juletræstændingen løber af stablen d. 17. november. Det traditionsrige juleoptog starter kl. 15.00 ved Gyldendalsvej. Kl. 16.00 tændes juletræet, og samtidig bliver julebelysningen i gaderne også tændt.

    I år får borgmester Sofia Osmani hjælp til at tænde træet af både julemanden og Pjerrot. Og selvfølgelig er der slikposer til børnene.

    Black Friday falder altid på den første fredag efter Thanksgiving. I år er det fredag den 24. november.

  • Iværksættertilbud i Erhvervshus Hovedstaden

    Logo for Erhvervshus Hovedstaden

     

    Erhvervshusets kalender er fyldt med spændende tilbud i november. Du kan se alle mulighederne på www.ehhs.dk. Vi vil gerne fremhæve:

     9. november: Digitalisering til grøn omstilling

    Er du i gang med eller overvejer du at begynde på den grønne omstilling af din virksomhed? På bare tre kursusdage, fordelt over fem uger, vil du få styr på de vigtigste greb og tilgange til at tackle digitale projekter, som er nødvendige for at imødekomme de interne og eksterne krav, der følger med den grønne omstilling.

    Digitalisering tilmelding

     

    14. november: AI Boost - kom i gang med kunstig intelligens (webinar)

    Vil du have del i det store potentiale, der ligger i kunstig intelligens i din virksomhed, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Her får du et konkret overblik over dine muligheder og værktøjer til at komme godt i gang.

    AI Boost tilmelding

     

    15. november: Bæredygtig turisme i praksis – Nordsjælland

    Få konkret viden om bæredygtig vækst inden for dansk turisme og fordelene ved bæredygtighed. Få værktøjer til bæredygtighedscertificeringer og implementering af mærkeordninger. Bliv rustet til en evt. certificeringsproces og lær at arbejde med grønt regnskab. Mød branchekollegaer med samme udfordringer.

    Bæredygtig turisme tilmelding

     

    30. november: Få succes med jeres cirkulære forretningsmodel

    Opnå kompetencer til opstart af jeres cirkulære forretningsmodel og bliv inspireret af virksomheder

    som VELUX. Deltag i praktiske øvelser og kom tættere på at tage det næste skridt mod en cirkulær

    forretningsmodel.

    Cirkulær forretningsmodel tilmelding

     

    5. december: Succes med international e-handel – hvad kræver det?

    Overvejer du at gå i gang med online handel? Uanset om det er via en eksisterende webshop, eller du vil etablere lokale webshops i udlandet, kan du på denne workshop få både ideer og værktøjer til at komme i gang og til at undgå de værste faldgruber.

    International e-handel tilmelding

  • Science City Lyngby

    Logo for Science City Lyngby

    Green talk

    Bliv klogere på, hvordan jeres virksomhed kan genanvende alt fra kaffekopper og madaffald til roll-ups og løbe t-shirts med de nyeste teknologier!

    Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 14. november fra kl. 15-17, når Science City Lyngby inviterer til Green Talk om Ansvarligt Forbrug.

    Green talks - Event i Science City Lyngby

     

    Nyt forum for byudvikling

    Byudviklingsforum er et forum for kontinuerlig dialog om større byudviklingsprojekter i Lyngby-Taarbæk Kommune, der styrker og udvikler kommunens position som både vidensby, hjemsted for landets mest innovative og højteknologiske virksomheder og vidensinstitutioner, et levende handelscentrum og som en attraktiv og grøn kommune.

    Science City Lyngby var vært ved det nye forums opstart den 24. oktober.

     

    Reservér datoen!!

    Science City Lyngby inviterer til erhvervskonference den 29. januar 2024.

    Hold dig orienteret på www.vidensby.dk

     

  • BIDdanmark

    BID-danmark

     

    Den 8. november afholdes årets sidste BID-møde. Mødet afholdes kl. 12.00 – 13.00 hos Julie i hendes butik All4U Børnetøj. Den ligger i Hovedgaden nr. 9A.

    Der er gang i en masse juleaktiviteter, så der bliver nok at tage fat på.

    Det er ikke nødvendigt at melde sig til. Du kan bare møde op.

    Vil du læse mere om BID, så gå ind på https://biddanmark.dk/

  • Nyt fra Letbanen

    Letbanearbejdet nærmer sig "slutspurten" i Lyngby-Taarbæk Kommune. Inden biler og busser kan køre gennem byen på nylagt asfalt og uden omkørsler, skal vi dog gennem en periode med forskellige trafikale ændringer. Det kan du læse om her: Slutspurt

    - Og hvad forventer letbanens nærmeste nabobutikker af byens nye spiller i trafikken? Det har Henriette skrevet en artikel om. Den kan du læse her: Ny spiller i trafikken

    - Og hvad er det egentligt for nogle bydele, som letbanen kommer til at køre igennem. Besøg tre stop på ruten: Akademivej, Fortunbyen og Lundtofte her: Tre bydele på letbanestrækningen

  • The Danish Taxsystem

    Logo for The Danish Tax System

     

     This seminar is tailored for internationals who are living and working in Denmark.

    The Danish Tax System Online Q&A will be held live on November 21 and December 6 where you'll be able to ask the Danish Tax Agency your tax questions.

    Read all about it here: The Danish Tax System

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook