Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - oktober

Læs om bl.a. bedrageri mod kommunen, udbud af lejlighed og tilskud til grøn omstilling.

Halloween - græskar med lys

Nyheder for oktober 2023

  • Kære abonnent

    Kommunens navn bruges til bedrageri

    Pas på falske mails. Flere virksomheder er blevet snydt for store beløb af bedragere, som foregiver at være fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

    Svindlere kontakter i øjeblikket virksomheder for at købe varer i Lyngby-Taarbæk Kommunes navn. Der er eksempler på indkøb af svejseværker, ismaskiner og meget andet. Bedragerne anvender afsenderoplysninger og identifikation, som tilsyneladende ligner kommunens.

    Lyngby-Taarbæk Kommune opfordrer leverandører til at kontakte kommunens Udbuds- og Indkøbskontoret, hvis der skulle være tvivl om en ordres rigtighed. Kommunens telefonnummer er 4597 3000. Kommunen politianmelder sagerne. Virksomhederne opfordres også til at politianmelde bedrageri.

    Læs flere detaljer om sagen her.

  • Udbud af lejlighed

    Budfrist den 4. december 2023, kl. 12.00

    Lyngby-Taarbæk Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 10hl, 10ho, 10hm, 10c, 10ih, 10ig og 10ii alle Lundtofte By, Lundtofte, beliggende Eremitageparken 365 st. C, 2800 Kgs. Lyngby, til salg ved offentligt udbud.

    Ejendommen er beliggende i den nordlige del af Lyngby-Taarbæk Kommune tæt på Danmarks Tekniske Universitet, Dyrehaven og motorvejsnettet.

    Ejendommen er beliggende i ejerforeningen Eremitageparken, opført i 1972. Arealet udgør ifølge BBR-meddelelse 70 m2, og der er adgang til vestvendte terrasser, som samlet udgør ca. 40 m2.

    Fra tirsdag den 3. oktober kan du læse hele udbuddet her.

  • Få tilskud til den grønne omstilling

    Logo for SparEnergi i Energistyrelsen

     

    Forestil dig fremtiden for din virksomhed. Hvad kan du gøre for at blive bedre rustet? Med Erhvervspuljen kan din virksomhed få tilskud til at sænke energiforbruget og CO2-udledningen. På den måde kan du spare penge og samtidig styrke konkurrenceevnen og din virksomheds grønne profil.

    Og det behøver ikke at være svært at søge tilskud.

    Du kan deltage i Energistyrelsens webinar, der bliver afholdt tirsdag den 10. oktober kl. 16-17. Har du ikke mulighed for at deltage på dette tidspunkt, kan du få webinaret tilsendt, så du kan se det, når det passer dig.

    Info om erhvervspuljen, og hvordan man søger tilskud, finder du her.

  • Gør din virksomhed klar til den grønne og digitale omstilling

    Logo for Styrelsen for it og læring i Børne- og undervisningsministeriet

     

    Hvad er din virksomheds kompetencebehov i den grønne og digitale omstilling? Det er et spørgsmål, som optager ansatte med ansvar for uddannelse og opkvalificering rundt om i virksomhederne.

    eVejledning i Børne- og Undervisningsministeriet har længe haft fokus på kompetencer, uddannelser og kurser, der kan støtte virksomheder i den digitale og grønne omstilling.

    Den 3. oktober 2023 kl. 14-16 afholder eVejledning derfor et oplæg for virksomheder, der sætter fokus på netop fremtidens kompetencer som fx brugen af kunstig intelligens, og hvordan man søger støtte via kompetencefondsmidler.

    Tilmeld dig oplægget her.

  • Tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden

    Logo for Erhvervshus Hovedstaden

     

    Bliv klog på virksomhedsopstart til Erhvervshus Hovedstadens webinarer og workshop

    Har du en forretningsidé- eller drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed?

    Efter deltagelse på IværksætterBASIS kan du deltage på IværksætterSUCCES, som er en fysisk workshop, hvor I går i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du på markedet, og hvordan får du de første kunder?

    IværksætterBASIS: For dig, der vil starte virksomhed

    IværksætterSUCCES: For dig, der vil øge væksten i din virksomhed

     

    Masser af virksomhedsevents og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

    Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for virksomhedsejere med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med masser af viden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

     

    Patentvoucher

    Med et patent står du stærkt, når du skal beskytte din forretning. Det er dit bevis på, at du har retten til din idé. Patentvoucher giver dig tilskud til omkostninger forbundet med dit patentansøgningsforløb.

    Med en patentvoucher i hånden har du mulighed for at få tilskud til blandt andet udgifter til en privat rådgiver, forundersøgelser eller det danske patentansøgningsgebyr.

    Du kan søge om at få dækket 75% af omkostningerne og maksimalt få 75.000 kr. i tilskud pr. år. Det betyder, at du selv betaler 25% af omkostningerne.

    Puljen åbner for ansøgninger: 9. oktober kl. 9.00-14.00.

    Læs meget mere om patentvoucher her.

     

  • Arkitekturpris 2023 og en ny arkitekturpolitik

    På Arkitekturens Dag d. 2. oktober vil Lyngby-Taarbæk Kommune overrække Arkitekturpris 2023, og en ny arkitekturpolitik offentliggøres.

    Prisuddelingen og dermed afsløringen af dette års vindere sker:

    • Mandag d. 2. oktober 2023 kl. 17.00
    • Stadsarkivet, Friboeshvile, Lyngby Hovedgade 2, Kongens Lyngby

     Arrangementet er åbent, og alle interesserede er velkomne.

    Arkitekturpolitikken kan fra d. 2. oktober downloades fra kommunens hjemmeside www.ltk.dk under Byplanudvalget.

  • Lyngby Day 2023

    Lyngby Day 2023

     

    Lyngby Day – arrangementet for vores udenlandske arbejdskraft og studerende var en stor succes Der var 395 tilmeldte til arrangementet og 20 organisationer. Vi gør det igen i 2024.

    Stor tak til Science City Lyngby og biblioteket, der fik det hele til at ske.

     

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook