Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus/COVID-19

Få information om isolationsophold i kommunen, vaccinationer og kørsel, teststeder med mere.

Du er her:
Nyhed

Ny Vaccinationsmulighed i Lyngby onsdag den 24. februar mellem kl. 15-20 for ældre borgere

I samarbejde med Region Hovedstaden har Lyngby-Taarbæk Kommune fået mulighed for at vaccinere 250 ældre borgere i målgruppe 2 og 3 på onsdag.

Det drejer sig om borgere over 85 år, og borgere over 65 år, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp. Der er tale om en Pfizer-vaccine, som skal gives to gange. Derfor skal du vaccineres igen om 3-5 uger.

Det er en forudsætning, at du allerede har fået et vaccine-brev fra Sundhedsstyrelsen, enten i din e-boks eller som et brev.

Hvis du vil gøre brug af muligheden for at blive vaccineret på onsdag, bedes du ringe til Borgerservice fra på mandag på telefon: 4597 3000. Telefontider mandag til onsdag 9.00-15.30.

Vi booker en tid til dig til vaccination på onsdag, så længe der er ledige tider.

Transport til/fra vaccinationssted

Det bedste er, hvis du selv evt. i samarbejde med pårørende kan transportere dig til vaccinationsstedet. Det er også muligt at bruge flex-trafik. Har du ingen mulighed for selv at komme frem, kan du aftale, at kommunen sørger for transport i en minibus, hvor du transporteres sammen med andre til vaccinationsstedet. Det skal aftales, når du ringer til Borgerservice og bestiller tid.

Vaccinationsstedet er Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53 a, 2800 Lyngby