Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:
Nyhed

Nyheder til erhvervslivet - september

Læs bl.a. om kommunens nye udbud, morgenmøde for detailhandlen, nyt fra Jobcenteret og International Citizen Days

Billede af Lyngby Stadion
@Lyngby-Taarbæk Kommune

Nyheder for september 2021

 • Lyngby Stadion udbydes til salg

  Lyngby-Taarbæk Kommune sælger Lyngby Stadion. Udbuddet indeholder udover stadion også byggeret til etabling af boliger og erhverv inklusiv offentlige funktioner/formål.

  Salget af Lyngby Stadion er en væsentlig del af visionen for den fremtidige udvikling af Lyngby Idrætsby.

  Kommunalbestyrelsen ønsker at understøtte, at der også fremover kan afvikles fodboldkampe på højt niveau fra Lyngby Stadion.

  Tilbudsfristen er den 12. november 2021 kl. 10. 00. Se her for yderligere information om udbuddet.

 • Ejendom i Eremitageparken udbydes til salg

  Lyngby-Taarbæk Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 10hl, 10ho, 10hm, 10c, 10ih, 10ig og 10ii alle Lundtofte By, Lundtofte, beliggende Eremitageparken 365, st. A, 2800 Kgs. Lyngby (ejerlejlighed), til salg ved offentligt udbud.

  Ejendommen er beliggende i ejerforeningen Eremitageparken og har ifølge BBR-meddelelsen et boligareal på 48 m2, tinglyst ejerlejlighedsareal på 48 m2 samt boligareal på 44 m2 ifølge ejerlejlighedskort.

  Købstilbud skal være modtaget af sælger senest den 22. september 2021, kl. 12.00.

  De nærmere vilkår for afgivelse af købstilbud fremgår af udbudsmaterialet, som du kan tilgå her.

 • Nyt fra Jobcenter

  Jobcenter

   

  Vi vil levere Nordsjællands bedste virksomhedsservice!

  Jobcentret er i gang med at omlægge sin virksomhedsservice for at kunne hjælpe din virksomhed bedst muligt. Til det har vi brug for din hjælp!

  Jobcenteret udsender først i september en spørgeskemaundersøgelse til samtlige virksomheder i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor vi gerne vil høre om jeres erfaringer med og forventninger til jobcentrets virksomhedsservice. Vi håber rigtig mange af jer vil tage jer tid til at svare – det er en stor hjælp!

   

  Hvordan fastholder du dine dygtige medarbejdere?

  Jobcenteret Lyngby-Taarbæk afholder d. 8. september 2021 i samarbejde med Danske Handicaporganisationer (DH) fyraftensmøde om fastholdelse af medarbejdere med funktionsnedsættelser.

  Til mødet vil Jobcenteret præsentere de forskellige støtteordninger og de muligheder der er for at fastholde medarbejdere med psykiske eller fysiske funktionsnedsættelser. Du kan læse mere om arrangementet her

   

  Hjælp os med at hjælpe veluddannede ledige seniorer

  Jobcenteret har aktuelt en høj andel af ledige veluddannede seniorer. Vi er derfor meget optaget af, hvordan vi kan få seniorerne hurtigst muligt i job.

  Seniorerne oplever på den ene side at blive valgt fra pga. alder – mens virksomhederne på den anden side kalder på kvalificeret arbejdskraft. Et dilemma som vi også gerne vil i dialog med din virksomhed omkring.

  Har din virksomhed særlige gode eller dårlige erfaringer med ansættelse af seniorer – eller har din virksomhed fx gjort jer overvejelser om, hvordan I vil tiltrække og fastholde seniorer, så vil vi meget gerne i dialog med netop dig.

  Send dine kontaktoplysninger til udviklingskonsulent Mette Ringius på metri@ltk.dk eller ring på 21530677, så vil du blive kontaktet med henblik på et kort interview.

  Du vil også få mulighed for at tilkendegive din interesse i det spørgeskema, som jobcentret udsender i september måned.

 • Næste BID-arrangement

  BID-danmark

  Der er fuld fart på BID. Snart vil dele af Hovedgaden for eksempel blive pyntet med vimpler i alle regnbuens farver, og der er andre sjove, skæve og fornøjelige tiltag på vej.

  Næste BID arrangement afholdes den 14. september kl. 18.00-19.45.

  Alle med gode ideer til liv i bymidten og lyst til at handle på dem, er hjertelig velkomne.

  Og vil du være med, kan du skrive til erhverv@ltk.dk. Ved tilmelding får du også at vide, hvor mødet afholdes. Vil du vide mere om, hvad BID er, så læs her.

  Festvimpel i forskellige farver

 • Morgenmøde for detailhandlen i Kongens Lyngby

  På grund af rådhusflytningen vil morgenmøderne de næste par år flytte sig rundt i byen.

  Reserver MANDAG D. 20. SEPTEMBER KL. 08.30 TIL 10.00 for næste morgenmøde for detailhandlen og alle andre aktører i Kongens Lyngby.

  Denne gang skal vi være i RetailTechLab, som ligger i Lyngby Storcenter, 1.sal, opgangen ved Lille Torv.

  Vi skal møde et par dygtige iværksættere, der udvikler nye og spændende løsninger til detailhandlen, I får en status på BID-aktiviteterne, der er nyt om resten af årets mange aktiviteter og så skal vi runde julen, hvor vi sætter alle sejl til i år.

 • Open air welcome concert

  Logo for Science City Lyngby

  Dansende personer - sorte

  Er du startet på uddannelse eller arbejde i Lyngby i 2020 eller 2021?

  Kom til Open Air Welcome Concert og find ud af, hvor man kan hænge ud, lave sportsaktiviteter, lære dansk eller bare finde de bedste steder i Lyngby.

  Deltag den 7. oktober og få information, netværk og fest!

  Læs mere og tilmeld dig her.

 • Nyt fra Copenhagen Business Hub

  Logo for Copenhagen Business Hub

   

  Masser af events og workshops hos Copenhagen Business Hub

  Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig som virksomhedsejer angående digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere fra Copenhagen Business Hub, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

  Klik og læs mere om programmet og tidspunktet:

   

  Før dit produkt over landegrænserne

  De fleste af os er mere eller mindre tilbage til hverdagen efter ferien, måske er det tid til nye eventyr - kan din virksomhed vokse ved at sælge til udlandet?

  CBH tilbyder alle virksomheder i hovedstadsområdet gratis sparring om internationalisering, samarbejde med udlandet og eksport, hvor vi afdækker netop din virksomheds muligheder.

  Læs mere og book sparring her.

   

  Til iværksætterne

  Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden har introer for dig, der skal starte virksomhed for første gang. Og for dig, der skal starte op i en ny branche eller sektor, der har særlige vilkår. Iværksætterintro giver en overordnet introduktion til livet som selvstændig.

  Du får forskellige oplæg om, hvordan du bedst kommer i gang som iværksætter. På godt 3 timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god idé til god forretningside.

  Iværksætterintro foregår:

  • 8. sep.: I Herlev
  • 9. sep.: I København
  • 16. sep.: I København
  • 22. sep.: I Hillerød
  • 28. sep.: I Ballerup
  • 30. sep.: I København

  Læs om iværksætterintro her.

   

  Tilskud til energibesparelser i din virksomhed?

  Frem mod den 14. september kan din virksomhed få del i de 450 mio. kr. i Erhvervspuljen til f.eks. varmepumper, varmegenvinding, efterisolering og energioptimering af procesanlæg.

  Puljen kan dække op til 50 % af omkostningerne, og gør det til en endnu bedre forretning at reducere virksomhedens energiforbrug og CO2-udledning.

  Læs mere om Erhvervspuljen her.

  Se også video på Linkedin.

   

 • International Citizen Days 2021

  International Citizen Days 2021 - International House Copenhagen

  International Citizen Days 2021 finder sted d. 24. og 25. september i DGI-Byen og er en del af den nationale velkomstmåned Welcome September.

  Arrangementet er Danmarks største - målrettet internationale borgere med fokus på b.la. bolig, job og det sociale liv. Her kan nye medborgere udforske relevante temaer gennem oplæg, debatter, aktiviteter samt en stor messe, som giver en enestående mulighed for at møde og netværke med offentlige instanser, private organisationer og det lokale foreningsliv under ét tag.

  International Citizen Days 2021 er gratis for alle og afholdes af International House Copenhagen med støtte fra Københavns Kommune, Greater Copenhagen, Talent til Danmark, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Workindenmark, Akademikerne, FMC, SimCorp og Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

  Læs mere på www.icdays.dk

  Lyngby-Taarbæk Kommune og Vidensbyen deltager selvfølgelig på messen med en stand. Kig forbi.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook