Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Opfordring til forenings- og kulturlivet om nye restriktioner

I forsøget på at bremse smitten, følger kommunen opfordringerne og restriktionerne, der blev offentliggjort på Statsministerens pressemøde fredag den 17. december 2021

Aflysning af indendørs foreningsaktiviteter

Alle indendørs foreningsaktiviteter aflyses fra og med søndag den 19. december 2021 til og med tirsdag den 4. januar 2022.

Alle foreninger bør følge opfordringen og aflyse eventuelle planlagte aktiviteter, og gøre medlemmerne opmærksomme på, at der ikke er mulighed for indendørs aktiviteter.

Eliteidræt er undtaget.

Udendørs aktiviteter kan fortsætte, dog uden brug af omklædningsrum.

Krav om mundbind

Der indføres krav om brug af mundbind eller visir fra søndag den 19. december 2021 kl. 8.00 til og med søndag den 16. januar 2022.

Det gælder for personer på 12 år og derover, i de lokaler på kultur- og idrætsområdet, der ikke er lukkede. Det drejer sig bl.a. om biblioteker, idrætshaller, træningscentre, musikskoler, foreningslokaler og svømmehaller.

Lukning af lokaler

Følgende lokaler holdes lukket for offentligheden fra søndag den 19. december 2021 - 16. januar 2022:

  • Lokaler og lokaliteter, hvor der afholdes koncerter, scenekunstforestillinger, forevisninger, storskærmsarrangementer og lignende.
  • Lokaler og lokaliteter, hvor der udøves kulturaktiviteter, herunder spillesteder, teatre, biografer, museer, kunsthaller, kulturhuse og lignende.
  • Lokaler og lokaliteter, hvor der afvikles idrætsaktiviteter med betalende tilskuere eller tilskuere, som tilbydes billetter gratis, som sædvanligvis ville blive udbudt til salg.