Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Vi giver bonus til nyuddannede pædagoger, der ansættes i Lyngby-Taarbæk

Lyngby-Taarbæk Kommune og BUPL i fælles aftale om bonus

Aftalen

Vi har indgået en aftale med BUPL, der skal være med til at tiltrække flere dygtige nyuddannede pædagoger til Lyngby-Taarbæk Kommune.

Aftalen giver et engangstillæg på 15.000 kr. til nyuddannede pædagoger efter 6 måneders ansættelse – både de der dimitterer i februar 2022 og pædagoger med mindre end 1 års erfaring. Aftalen løber indtil videre fra 15. januar 2022 til 15. januar 2023.

Læs videre om aftalen i fakta-boksen nedenfor.

Bliv en del af vores dagtilbudsområde

Lyngby-Taarbæk Kommune ligger i smukke grønne omgivelser tæt på København (20 minutter med S-toget fra Københavns Hovedbanegård)

Vores dagtilbudsområde er præget af et højt fagligt ambitionsniveau, hvor vi arbejder efter et sæt fælles overordnede pædagogiske metoder. Eksempelvis gennemgås alle børns trivsel og udvikling årligt, og vi arbejder med systemisk analyse af læringsmiljøer gennem metoden SAL - Systemisk analyse af læringsmiljøer

Som nyuddannet pædagog i Lyngby-Taarbæk Kommune har du gode muligheder for at kvalificere og efteruddanne dig indenfor forskellige områder af den pædagogiske praksis – ligesom du løbende kan sparre med kollegaer og ledelse. 

Endelig har vi en attraktiv forhåndsaftale for pædagoger, hvor bl.a. grundbeløbet for nyuddannede pædagoger hæves med to trin fra ansættelsesstart. Det gør vi for, at du som nyuddannet pædagog kan starte på en højere grundløn end den, man som udgangspunkt får. Man får så at sige noget af sin overenskomstmæssige lønstigning på forhånd.

Fakta: Aftale om bonus til nyuddannede pædagoger i kommunale og selvejende dagtilbud i Lyngby-Taarbæk Kommune

  • Stk. 1: Der ydes et engangstillæg på 15.000 kr. (nutidskroner) til pædagoger, der dimitterer fra pædagoguddannelsen i første kvartal 2022. Engangstillægget udbetales efter 6 måneders kontinuerlig ansættelse i en fast stilling i en kommunal eller selvejende daginstitution inden for Lyngby-Taarbæk Kommune.
  • Stk. 2: Der ydes et engangstillæg på 15.000 kr. (nutidskroner) til nyuddannede pædagoger, som tiltræder i perioden 15. januar 2022 til 15. januar 2023. Engangstillægget udbetales efter 6 måneders kontinuerlig ansættelse i en fast stilling i en kommunal eller selvejende daginstitution inden for Lyngby-Taarbæk Kommune. Ved nyuddannet forstås pædagoger med under 1 års erfaring.

Bemærkning til stk. 1 og stk. 2: Der kan udbetales ét tillæg af ovenstående.